Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda

Marghita, 26 Mai 2016

Evenimentul de la Marghita, o localitate cu o populație de 15.770 locuitori, a avut loc la Biserica Penticostală Salem, Toate locurile s-au ocupat, holurile s-au aglomerat și a fost nevoie de amenajarea unor locuri suplimentare și în curtea interioară a bisericii.

Peste 600 de persoane au participat la eveniment. Întâlnirea de la Marghita a oferit celor prezenți prilejul de a se bucura de cântecele Grupului Speranța, al căror mesaj a rezonat încă o dată cu nevoia lor după Dumnezeu, după dragostea și după iertarea Lui.

Momentul predicii a fost o reală provocare, pastorul alegând să vorbească despre frică și despre deciziile greșite pe care le luăm adesea din cauză că intervine frică, teama de ce vor spune sau vor crede ceilalți despre noi. 

La final, pastorul i-am îndemnat pe toți cei care doresc să se elibereze de frică și să accepte ajutorul lui Dumnezeu, să ridice o mână. Multe mâini s-au ridicat pentru a primi iertarea lui Dumnezeu și eliberarea pe care El o poate face în sufletul lor.