Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda

Peceiu, 27 Mai 2016

Într-o atmosferă dedicată lui Dumnezeu şi sufletelor oamenilor, grupul Speranţa a dat tonul cântărilor menite să atingă inimile celor prezenţi aseară la evanghelizarea de la Peceiu, județul Sălaj.  Toate locurile pregătite în curtea școlii au fost ocupate de cele aproximativ 700 de suflete care au venit la eveniment. Pastorul invitat să predice Evanghelia, a ales drept referinţă biblică "pilda smochinului".

Încercând să îi determine pe oameni să înţeleagă că trăim un timp de har, pastorul Marcel Bota a vorbit despre Mântuitorul lumii care încă mijloceşte la Tatăl Ceresc pentru fiecare suflet care nu s-a întors la Dumnezeu ca să aducă rod veşnic. 4 persoane s-au desprins din public, alegând ca de-acum înainte să aducă prin viaţa lor roade veşnice.