Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda


Piatra-Neamț, 21 Mai 2016

Următoarea seară din cadrul turneului a fost petrecută în localitatea Piatra-Neamț, un oraș cu o populație de 85.055 locuitori. Muzica cu mesaj de cercetare şi de chemare la pocăinţă, predica pastorului Ioan Bogdan, motivaţia pentru slujirea semenilor şi rugăciunea au fost ingredientele unei seri cu totul speciale, în care prezenţa lui Dumnezeu s-a simţit în întreaga adunare.

Aproximativ 700 de persoane au participat la programul desfășurat la Biserica Penticostală „Elim”. Pastorul Ioan Bogdan a încurajat pe toți cei care doresc să se apropie de Dumnezeu și să primească iertarea Lui să ridice o mână. Astfel, multe persoane și-au exprimat dorința de a urma calea lui Dumnezeu și de-ași schimba viața.