Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda


Surani, 20 Mai 2016

Surani a fost următoarea locație unde a poposit grupul Speranța. Aproximativ 300 de persoane au venit la Biserica Penticostală „Betleem” pentru a asculta cântecele creștine și Cuvântul lui Dumnezeu.

Mesajul biblic a fost prezentat de pastorul Cristi Stan. Plecând de la plida fiului risipitor, pastorul a arătat cum în zilele de astăzi oamenii se luptă cu îndoieli și nesiguranță, arătând că Dumnezeu ne iubește necondiționat. Când toți ne părăsesc Dumnezeu rămâne lângă noi. Două persoane au ales să se desprindă din public și să meargă în față pentru rugăciune, alegând să creadă în Cel care le poate restaura sufletul și întreaga lor viață.