Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%Donatii
Doneaza acum »
» Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Donează acum » Alte modalități de donație » TRĂIEȘTE CRĂCIUNUL ALTFEL, Ediția a IV-a, 2018 » Turneu USA & CANADA | 18 NOIEMBRIE - 16 DECEMBRIE » România, Dumnezeu te iubește! | Turneu 2018 » Portofoliu proiecte Uganda


Turceni, 17 Mai 2016

Numele Domnului a fost vestit şi în prezenţa locuitorilor oraşului Turceni, din judeţul Gorj.  Aproximativ 500 de persoane s-au strâns la teatrul de vară din Turceni unde a avut loc programul.  Cuvântul lui Dumnezeu, vestit cu putere de pastorul Gabi Zagrean, a mişcat inimi şi din mulţime mai multe zeci de persoane au hotărât să iasă în faţă, exprimându-şi astfel dorinţa de a găsi drumul spre mântuirea sufletului.