Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda

Valcău de Jos, 28 Mai 2016

"Numele Tău e minunat, Numele Tău e-adevărat! Numele Tău e mai presus de orice nume!" În acordurile acestei cântări, aseară, la Valcău de Jos, în judeţul Sălaj, cei aproximativ 400 de oamenii veniţi la concert au fost introduşi într-o atmosferă închinată lui Dumnezeu.

După primul grupaj de cântări ale Grupului Speranţa, a fost rândul pastorului Cristi Stan să le vorbească oamenilor despre acest Dumnezeu măreţ! Alegând câteva versete din Evanghelia după Matei, pastorul le-a spus oamenilor că Dumnezeu le oferă o şansă extraordinară de a se bucura de odihnă în mijlocul unei vieţi trăite sub presiunea responsabilităţilor zilnice, a frământărilor sufleteşti, a lipsurilor şi nevoilor care ne tulbură liniştea.

Pastorul i-a îndemnat pe toți cei care au nevoie sa experimenteze dragostea și iertarea lui Dumnezeu să iasă în față și să se roage pentru ei.