Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda

Aiud, 15 Mai 2016

Primul program din cadrul acestui turneu a avut loc in Aiud, judetul Alba. Sala Centrului Cultural Liviu Rebreanu a fost plină, mulți oameni fiind nevoiți să stea aproape întreg programul în picioare.

Cei aproape 500 de oameni stranși la eveniment s-au ascultat mesajul încurajator al cântărilor și Cuvântul lui Dumnezeu. Pastorul Nelu Mureșan le-a vorbit oamenilor despre odihna pe care Isus o poate da celor cu sufletul apăsat, citind din Matei capitolul 11, și încurajând pe cei care se simt trudiți de probleme și poveri să vină la Isus. Pastorul nu a chemat oamenii în fața scenei dar i-a îndemnat să îl accepte pe Isus dacă doresc ca viața lor să se schimbe.