Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda


Baia Mare, 8 Iulie 2016

În Piaţa Millennium, în urmă cu puţin timp s-a încheiat concertul susţinut de Grupul Speranta Official, care a venit înaintea băimărenilor cu o o altfel de muzică... O muzică al cărei mesaj i-a purtat pe toţi cei prezenţi cu gândul la Dumnezeu şi la viaţa eternă. Mesajul cântecelor interpretate de Grupul Speranţa, dar şi de interpreţi cunoscuţi în mediul evanghelic, a fost completat de un puternic mesaj biblic prezentat de pastorul Gabi Zagrean.

Pastorul a ţinut să-şi exprime aprecierea pentru cei aproape 2000 de băimăreni pentru că, deşi aveau atâtea opţiuni în această după-amiază însorită, au ales să vină să asculte imnuri care îl laudă pe Dumnezeu. I-a apreciat că într-o vreme în care majoritatea se îndepărtează de Dumnezeu, totuşi ei au ales să se apropie de Cuvântul Lui.

Gabi Zăgrean le-a vorbit oamenilor despre lepră, făcând o paralelă clară şi directă între lepră şi păcat. Atunci când sunt neglijate semnele unei boli, aceasta se agravează şi vindecarea este mult mai complicată sau chiar imposibilă... pentru că ignoranţa ne poate aduce faţă-n faţă cu acel verdict pe care nici un om nu doreşte să-l audă: „Prea târziu, dacă veneaţi mai devreme poate mai erau şanse...”

De ce nu-L căută oamenii pe Dumnezeu când observă primele semne ale păcatului în viaţa lor? Pentru că păcatul întunecă mintea şi ne înceţoşează privirea. Pentru că atunci când viaţa interioară a unui om este sub dominaţia şi contaminarea păcatului, acel om nu poate să mai facă ceea ce este bine.

În final, pastorul a subliniat că singura cale de ieşire din cercul vicios al păcatului este credinţa în Isus Cristos, Cel care poate să ierte, să cureţe şi să mântuiască orice suflet pierdut! Mulţi au fost cercetaţi de Dumnezeu prin acest mesaj, iar seara s-a încheiat cu un moment de consiliere şi rugăciune pentru cei care au făcut poate primul lor pas spre vindecare sufletească!