Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda

Craiova, 18 Mai 2016
 
Au fost clipe de cercetare pentru cei care au participa la programul organizat în Craiova. Sala a fost arhiplină, 500 de oameni venind la Casa de cultură pentru a asculta cântecele și Cuvântul lui Dumnezeu. Mulţi din cei prezenți au fost nevoiți să stea în picioare pe tot parcursul serii.

Cântecele grupului Speranţa au pregătit inimile oamenilor pentru mesajul pastorului Gabi Zagrean. Fără să ocolească adevărul, pastorul a subliniat ce înseamnă păcatul şi unde ne poate conduce, cum ne poate afecta relaţiile şi cum ne poate ruina viaţa. În timp ce pastorul vorbea, cercetaţi de prezenţa Duhului Sfânt, oamenii deveneau tot mai atenţi la mesajul biblic.

Înţelegând că Dumnezeu nu era prezent printre ei ca să-i judece şi să-i condamne, ci ca să-i ierte şi să le mântuiască sufletele, câteva zeci de persoane au răspuns chemării pastorului care i-a îndemnat să-L iubească pe Dumnezeu şi să aleagă calea Lui! La final pastorul Gabi Zăgrean alături de alți frați din Craiova s-au rugat pentru cei care au iesit în față.