Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda


Hliboca, Ucraina, 1 Iulie 2016

În Ucraina, la Hliboca, echipa Misiunii Speranța a avut parte de un timp bun și roditor. Au fost mulți cei care au dorit să audă Cuvântul lui Dumnezeu și muzica închinată Lui. Mesajul transmis de pastorul Florin Ianovici a reușit să-I conștientizeze pe oamenii prezenți de măreția lui Dumnezeu și puterea pe care El o are asupra fiecărui lucru din viața lor.

De asemenea, au fost slujiți și cei micuți. Copilașii prezenți la eveniment au avut parte de învățătură pe măsura lor la întâlnirea special organizată doar pentru ei.

Echipa a ajuns cu bine înapoi în țară. Mulțumim Domnului că le-a purtat de grijă și i-a ținut aproape de El!