Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda


Huedin, 13 Iulie 2016

Turneul misionar a continuat şi a lăsat amprente de veşnicie în sufletele celor ce au ales să petreacă un timp special în Parcul Tineretului din Huedin, într-o atmosferă de laudă şi închinare şi meditaţie la Cuvântul lui Dumnezeu.

Cântările Grupului Speranţa şi Prietenii au avut o menirea de a sensibiliza inimile oamenilor pentru Cuvântul Vieţii, predicat în această seară de pastorul Luigi Miţoi.

Pastorul a dat citire unui fragment biblic din Faptele Apostolilor capitolul 8 şi le-a istorisit celor prezenţi despre Filip şi famenul etiopian. Deşi famenul etiopian era un om important în ţara lui, un om educat şi bogat, a ajuns într-un moment al vieţii în care nu îşi mai găsea liniştea. Acela a fost momentul în care a început să îl caute pe Dumnezeu, de aceea a pornit spre Ierusalim să se închine la templu. Când Filip s-a apropiat de el, a văzut că citea din cartea Isaia, însă pentru că venea dintr-un alt popor, dintr-o altă cultură religioasă, famenul nu înţelegea despre ce citeşte. Filip a început să îi spună despre Isus, despre jertfa Lui, iar famenul a ascultat, a crezut că Isus este Fiul lui Dumnezeu şi a fost botezat.

Vine în viaţa noastră un moment în care se conturează în sufletele noaste o căutare care nu ne dă linişte, nu ne dă pace. Aşa a fost şi în cazul famenului etiopian care, frământat de o astfel de căutare, a pornit spre Ierusalim ca să se închine la templu, a găsit Cuvântul Lui şi după ce L-a descoperit pe Isus Hristos s-a întors acasă plin de bucurie.

“Cel mai important lucru pentru noi este să ştim cine este Isus şi ce a făcut El. Isus a venit să plătească în locul nostru... pentru că, indiferent de religia pe care o avem, noi toţi am păcătuit. De aceea Isus a venit în lumea această să moară pentru noi, să ne ierte şi să ne mântuiască sufletul. Deşi a avut dreptul să ne condamne, El ne-a oferit în schimb dragostea, mila Lui şi iertarea Lui. Aţi întâlnit o dragoste aşa de mare în viaţă?” Cu aceste cuvinte, pastorul Luigi Miţoi şi-a invitat audienţa să aleagă credinţa în Isus Hristos, rugându-se în final pentru persoanele care au ieşit în faţă căutând pace cu ei şi cu Dumnezeu. Aceste suflete au plecat acasă pline de bucurie!