Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda


Hunedoara, 20 Iulie 2016

Cu ajutorul Domnului, aseară a Hunedoara, am încheiat un nou turneu misionar.

Stadionul „Corvinul” (Michael Klein) din Hunedoara și-a deschis încă o dată porțile, dar de această dată pentru un eveniment dedicat sufletului.

Grupul „Speranța și Prietenii” a slujit și în ultima seară cu aceeași pasiune și dedicare, înălțând peste adunarea de oameni Numele Domnului prin cântări menite să deschidă inimile pentru Evanghelie.

„Nu trebuie să te temi nici de groaza din timpul nopții, nici de săgeata care zboară ziua, nici de ciuma care umblă în întuneric, nici de molima care bântuie ziua în amiaza mare. O mie să cadă alături de tine, și zece mii la dreapta ta, dar de tine nu se va apropia. Doar vei privi cu ochii și vei vedea răsplatirea celor răi. Pentru că zici: „Domnul este locul meu de adăpost!” și faci din Cel Preaînalt turnul tău de scăpare, de aceea nici o nenorocire nu te va ajunge, nici o urgie nu se va apropia de cortul tău.” (Psalmii 91:5-10)

Aceste versete au inspirat aseară mesajul transmis de pastorul Gabi Zăgrean celor ce au ocupat tribunele stadionului. Pastorul a vorbit aseară despre frică, acea frică pe care la un moment dat fiecare dintre noi o experimentează din cauza problemelor cu care ne confruntăm pe de o parte, dar și din cauza modului în care ne raportăm unii la alții, dar mai ales la Dumnezeu.

Atunci când greșim cuiva tendința pe care o avem e aceea de evitare a confruntării directe. Prin urmare, preferăm să ne ferim să dăm ochii cu acea persoană... exact cum a făcut și Adam, care, după ce a greșit, s-a ascuns de fața lui Dumnezeu, după cum citim în Geneza 3:10: „Ți-am auzit glasul în grădină; și mi-a fost frică, pentru că eram gol, și m-am ascuns.”

Frica și rușinea pe care păcatul le poate genera în viața noastră, pot fi biruite doar când ne acceptăm starea, ne-o asumăm și căutăm îndreptare. Cei care acceptă confruntarea cu voia lui Dumnezeu, beneficiază de eliberarea inimii de povara trecutului, de transformarea minții și de înviorarea sufletului.

Au fost aseară oameni care au renunțat la frică și la rușine. Oameni care nu au mai privit nici în stânga, să vadă ce spune soția, nici în dreapta, să aștepte aprobarea vecinului, ci au privit țintă la Dumnezeu și și-au deschis inima înaintea Lui, declarând că sunt pregătiți să renunțe la tot trecutul lor și să rezolve problema păcatului din viața lor pentru totdeauna.

Ferice de cei care au făcut din Cel Preaînalt turneul lor de scăpare! Slăvit să fie Domnul care încă mai coboară în mijlocul nostru, încă mai lasă harul Său peste noi și încă mai cheamă oameni la mântuire!