Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda


Lugoj, 19 Iulie 2016

Stadionul Municipal din Lugoj a fost aseară gazda unui nou concert de muzică creștină organizat de Misiunea Speranța și bisericile evanghelice locale. Grupul Speranța a dat tonul unei seri minunate, înălțând Numele Domnului prin fiecare vers de cântec și îndemnând inimile celor prezenți la o viață trăită în ascultare de El.

Prezența unui număr considerabil de oameni a demonstrat că există încă interes pentru cunoașterea voii lui Dumnezeu. Gabi Zăgrean a vorbit, ca în fiecare seară, direct și fără ocolișuri, punând degetul pe rănile spirituale pe care păcatul le generează atât în viața credincioșilor, cât și a celor necredincioși. Pastorul a atras atenția asupra faptului că deși ne știm fiecare starea în relație cu Dumnezeu, totuși ne ferim să recunoaștem păcatul ca fiind păcat... pentru că nu ne place disconfortul pe care ni-l produce confruntarea cu realitatea din viața noastră. O realitate dureroasă care arată că suntem bolnavi spiritual din cauza alegerilor noastre greșite, care ne afectează atât pe noi cât și pe cei din jurul nostru.

În același timp, pastorul a vorbit și despre soluția pe care o oferă Dumnezeu. Vindecarea sufletească este posibilă, dar doar după ce devenim conștienți de gravitatea situației și căutăm ajutor la Acela care are puterea de a ne oferi o viață nouă, Isus Hristos. Mesajul a rezonat cu nevoile lăuntrice ale multora din public, astfel că la momentul chemării la mântuire toți cei care s-au lăsat cercetați de Duhul lui Dumnezeu, au coborât din tribune și cu lacrimi în ochi au îngenunchiat înaintea unui Dumnezeu drept, dar nespus de iubitor, gata să ierte și să elibereze orice suflet împovărat de vină.

„Stați liniștiți, dar dacă nu sunteți împăcați cu Dumnezeu, vă spun că nu stați bine... Veniți, este o seară de har!”, a insistat pastorul, adresându-se, într-o manieră prietenoasă, dar fermă, celor care deși au fost puși pe gânduri de mesajul biblic, totuși ezitau să ia decizia pentru o viață nouă.

Cercetați, copleșiți de puterea mesajului, oamenii au continuat să răspundă apelului făcut de pastor și cu inimile smerite au ieșit în față, recunoscând că au nevoie de Dumnezeu. A fost o seară de har cu adevărat, iar pentru fiecare suflet care și-a predat viața în mâna Domnului această seară a însemnat începutul unei noi vieți în Hristos!