Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda


Petresti, 9 Iulie 2016

Misiunea Speranţa s-a aflat pentru prima dată la Petreşti, o localitate micuţă, situată la 4 kilometri de municipiul Sebeş, Alba. După rugăciunea domnească, primarul Dorin Nistor a fost invitat să ia cuvântul şi după ce a adresat un bun venit celor de aproape, dar şi celor de departe, a surprins audienţa cu un scurt gând despre speranţă:"Citeam cuvântul speranţă şi mă gândeam cât de multe ne spune acest cuvânt, pentru că speranţa reprezintă esenţa vieţii. Tot timpul sperăm să ne fie mai bine, să reuşim să facem mai multe şi... toate acestea le putem face doar cu ajutorul lui Dumnezeu!"

Rând pe rând, refrenele cunoscute ale Grupului Speranţa, dar şi ale celorlalţi interpreţi care slujesc alături de Misiunea Speranţa, au răsunat în curtea şcolii din Petreşti, lăsând în sufletele oamenilor mireasma prezenţei lui Dumnezeu.

Cuvântul predicat de pastorul Gabi Zagrean a avut şi de această dată impact, Duhul lui Dumnezeu cercetând fiecare inimă şi aşezând în mintea fiecăruia un semn de întrebare cu privire la prezent, la viitor, la sensul vieţii pe pământ.

Făcând referire la genericul turneului, pastorul a punctat faptul că trăim într-o lume în care lumea se clatină, împărăţiile se clatină exact cum s-au clătinat marile imperii şi oricât de mari au fost totuşi au fost înghiţite de praful istoriei... Oricine am fi şi oricât de puternici am fi, oricâte bogăţii am avea, trebuie să fim realişti şi să fim conştienţi că lumea în care trăim se clatină şi oricând putem ajunge în criză, în faliment, în derivă... Singura împărăţie care nu se clatină este Împărăţia lui Dumnezeu, care este printre noi şi este o realitate în care trebuie să credem.

Fără credinţa în Împărăţia cerurilor, oricâte biserici am avea, oricât de mult timp am petrece între zidurile lor şi oricât de des ne-am face semnul crucii ... ar fi degeaba. Pastorul i-a invitat pe cei prezenţi să creadă şi să-şi dorească să fie parte din această Împărăţie a lui Dumnezeu, îndemnându-i pe oameni să caute pacea cu Dumnezeu şi cu cei din jur.

Chemarea la mântuire a vibrat in inimile multora şi în câteva minute spaţiul din faţa scenei a fost ocupat de cei cercetaţi de Duhul lui Dumnezeu. Printre ei s-a aflat chiar primarul Dorin Nistor, prin gestul lui confirmând că statutul şi funcţia nu garantează liniştea sufletului nostru şi nu ne asigură locul în Împărăţia lui Dumnezeu.

Ferice de cei care aseară, la Petreşti, nu s-au ruşinat de Domnul Isus şi de Cuvântul Său în care ne spune:: "căci de oricine se va ruşina de Mine şi de cuvintele Mele, se va ruşina şi Fiul Omului de el, când va veni în slava Sa şi a Tatălui şi a sfinţilor îngeri." (Luca 9:26)