Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda


Sant, 17 Iulie 2016


La Șanț, în județul Bistrița Năsăud, Misiunea Speranța a avut din nou bucuria de a răspândi mesajul de dragoste, iertare și pace din partea lui Dumnezeu, prin cântările care au răsunat și prin propovăduirea Evangheliei. Peste 1000 de persoane de pe Valea Someșului și a Ilvelor au participat la programul susținut de Grupul Speranța.

Printre oficialitățile care au dat curs invitației la acest eveniment s-au aflat primarul localițății Șanț, dl. Ioan Szabo, primarul orașului Beclean, dl. Nicolae Moldovan, președintele Consiliului Județean, dl. Emil Radu Moldovan, precum și senatorul Ioan Deneș.

Cântările intonate de Speranța și Prietenii au reușit și de această dată să creeze o atmosferă înălțătoare, oamenii au fost sensibilizați și pregătiți pentru mesajul pastorului Luigi Mițoi.

Pastorul și-a început predica dând citire fragmentului biblic în care găsim istorisit dialogul dintre Isus și un tânăr bogat. Tânărul i-a adresat lui Isus o întrebare, care într-un anume moment al vieții frământă mintea fiecărui pământean: „Învățătorule, ce bine să fac, ca să am viața veșnică?”

Întrebarea tânărului bogat a fost una foarte bună, a fost pusă exact cui trebuia și a primit răspunsul care trebuia. Însă deși a început bine, acest tânăr a sfârșit rău pentru că nu a făcut ce trebuia. Deși Isus i-a citat din Cartea Sfântă și i-a spus ce trebuie să facă, totuși dependența acestuia fața de avuțiile pe care le dobândise l-au împiedicat să-și revizuiască viața și să renunțe la păcat. Tânărul era mai preocupat de bogățiile lui, decât de moștenirea vieții veșnice în Împărăția lui Dumnezeu.

Sunt mulți astăzi cei care încep bine, dar care, ca și tânărul bogat, termină rău pentru că preocuparea lor de a-și trăi viața în plăceri de-o clipă este mult mai puternică decât dorința de a trăi o veșnicie în raiul lui Dumnezeu.

Pastorul le-a vorbit oamenilor despre consecințele păcatului, provocându-i să se împace cu Dumnezeu câtă vreme se mai poate. Îndemnurile pastorului și-au găsit ecoul în inima celor câțiva tineri care au luat decizia corectă, aceea de a renunța la păcat și de începe o nouă viață cu Isus Hristos, o viață la capătul căreia îi așteaptă mântuirea sufletului.

„Lăudați pe Domnul! Ferice de omul care se teme de Domnul și care are o mare plăcere pentru poruncile Lui! (Psalmii 112:1)