Bine ați venit!
Misiunea Speranța pune în mișcare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe alții mai mult de Dumnezeu. Încă de la începuturi, viziunea fondatorilor asociației a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica creștină, dar și prin vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANȚA este una de suflet. Vă invităm să simțiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

Donații | PayPal
donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%

Inscriere Newsletter
Abonati-va la newsletter si veti primi pe e-mail informatii despre ultimele noutati de la Speranta.roSubscribe »
Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda


Satu Mare, 14 Iulie 2016

Aseară, la Satu Mare, am întors o nouă filă de turneu... Ca și în alți ani, Stadionul „Olimpia” a fost gazda concertului evanghelistic susținut de Speranța și Prietenii. Dintre oficialitățile invitate la eveniment de către reprezentanții bisericilor locale, au dat curs invitației viceprimarul Adrian Albu și deputatul Romeo Nicoară, care au avut și un cuvânt de întâmpinare pentru Grupul Speranța și pentru sătmăreni.

Vremea mai puțin însorită i-a împiedicat pe unii să participe. Ulterior, când norii au început să se scuture de ploaie și alții, care totuși au ajuns la stadion, și-au abandonat locul din tribune. Pentru cei care au rămas însă, Cuvântul lui Dumnezeu a răsunat prin mesajul cântărilor ce au încălzit sufletele celor prezenți și prin predica pastorului Luigi Mițoi care a adus cercetare și o nouă perspectivă asupra vieții. Pentru cei care au rămas, timpul s-a oprit din alergare, dându-le răgazul de a medita la viața lor.

„Dumnezeu nu ține seama de vremurile de neștiință și poruncește acum tuturor oamenilor de pretutindeni să se pocăiască; pentru că a rânduit o zi în care va judeca lumea după dreptate, prin Omul pe care L-a rânduit pentru aceasta și despre care a dat tuturor oamenilor o dovadă netăgăduită, prin faptul că L-a înviat din morți…" (Fapte 17:30,31)

Pornind de la aceste două versete, pastorul a vorbit despre trei convertiri celebre, trei oameni speciali ai vremurilor care s-au confruntat cu mesajul lui Dumnezeu și care L-au acceptat pe Isus în viața lor. Cei trei oameni de vază la care se referă Scriptura au fost: un ministru responsabil cu trezoreria țării (famenul etiopian), un senator israelian cu pregătire teologică care făcea parte din consiliul religios al țării (Saul din Tars) și un ofițer roman care avea în subordinea sa o ceată de ostași (Corneliu).

Viața începe inconștient, când ajungem aici în chip de copilași, apoi prin generozitatea părinților creștem mari, trecem prin adolescență și tinerețe pendulând printre o grămadă de teorii și concepte despre viață. Încercăm să ne facem un rost, ne formăm o familie, unii poate ajungem oameni cu stare, alții mai puțin... Însă cu toții venim și plecăm, unii mai devreme, alții mai târziu. Există însă un moment în viață în care Dumnezeu ne confruntă cu adevărul Evangheliei, așa cum i-a confruntat pe cei trei oameni importanți ai vremurilor lor. Un moment în care ajungem să ne gândim dacă totuși Biblia are dreptate? Dacă Dumnezeu totuși există, atunci... banii, relațiile și poziția nu ne vor rezolva problema sufletului și a locului în care ne vom petrece veșnicia.

Printre nori de ploaie, Duhul lui Dumnezeu și-a făcut încă o dată lucrarea, cercetând sufletele și îndemnându-i pe oameni la pocăință.

„Iartă-mă, iartă-mă...” Pe acordurile acestei cântări, cei care au simțit chemarea lui Dumnezeu, au ieșit din mulțime venind mai aproape de pastorul Luigi Mițoi, care i-a așteptat alături de pastorii locali și s-a rugat pentru mântuirea lor.

În această seară vom așterne o nouă filă de turneu, de această dată la Chendrea, în județul Sălaj.