Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda

Sebiș, 24 Mai 2016

Evenimentul de la Sebiș a fost un nou prilej, pentru cei aproximativ 300 de oameni ce au participat, de a se bucura de revărsarea prezenței Domnului peste ei, prin mesajul inspirat al cântărilor, dar și prin mesajul biblic. Sala, plină până la refuz, a arătat că dincolo de preocupările zilnice, fiecare om are în suflet o puternică dorință de a sta în prezența lui Dumnezeu, de a-L căuta și de a-I cunoaște voia.

Plecând de la versetul din 1 Ioan 2:15, care ne spun să nu iubim lumea, pastorul Gabi Zăgrean a vorbit despre forța pe care o are iubirea și despre modul în care ceea ce iubim poate determina schimbări importante în viața noastră, îndemnându-i pe cei din sală să fie iubitori de Dumnezeu și împlinitori ai voii Lui! La final pastorul i-am încurajat pe toți cei care doresc să își schimbe viața și să înceapă să îl iubească pe Dumnezeu mai mult, să ridice o mână.