Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda

Vulcan, 16 Mai 2016

"Dar mulţumiri fie aduse lui Dumnezeu, care ne dă biruinţa prin Domnul nostru Isus Hristos!" (1Cor.15:57)
Pentru orașul Vulcan programul organizat aici a fost special. Cinema Luceafarul, unde a avut loc evenimentul, a fost complet plin, peste 250 de oameni participând la eveniment. După o serie de cântece, pastorul Claudiu Todeciu, a vorbit din pilda despre omul bogat si Lazar, accentuând importanța cunoașterii adevărului și importanța împăcării cu Dumnezeu. 12 oameni au ales să iasă în față cerând iertare de la Dumnezeu și dorind să aleagă o altă cale.