Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda

Vremea trezirii || Turneu SPERANȚA - 2017 || Arad

Cartierul Sânnicolau Mic, din Arad, a fost saptamâna trecuta gazda evenimentului evanghelistic #VremeaTrezirii, datorita unei comunitați mici de credincioși, care însa și-a dorit sa facă o lucrare mare pentru raspândirea Cuvântului lui Dumnezeu. În jur de 1000 de persoane și-au manifestat interesul pentru mesajul cântarilor și al Evangheliei. Pentru unii a fost prima data când au avut contact cu un program dedicat apropierii omului de Dumnezeu. Dupa un grupaj de cântari interpretate de Grupul Speranța pentru a deschide drumul Cuvântului Domnului spre inimile celor prezenți, pastorul Gabi Zagrean le-a vorbit oamenilor despre vremea trezirii, a pocăinței, menționând ca pocaința nu este platforma unei biserici sau a unui cult, ci este porunca lui Dumnezeu pentru fiecare om: „Dumnezeu poruncește acum tuturor oamenilor de pretutindeni să se pocăiasca”. (Fapte 17:30)

Pastorul nu s-a limitat la a vorbi celor prezenți despre o viață trăită în sfințenie, ci le-a vorbit și despre obstacolele pe care le-ar putea întâmpina din momentul în care decid sa-și schimbe viața. Pastorul s-a referit la patru mari obstacole care stau în calea trezirii omului. Primul vine chiar din partea anturajului, a familiei și a prietenilor, ale caror păreri dezaprobatoare pot fi o mare piedică în calea întoarcerii omului la Dumnezeu.

A doua piedică în calea trezirii este inima omului. O inimă care nu a experimentat pocaința, trezirea, schimbarea și întoarcerea la Dumnezeu, nu poate fi decât „nespus de înșelatoare și deznădăjduit de rea.” (Ier.17:9). Dintr-o inimă fără Dumnezeu ies „gândurile rele, uciderile, preacurviile, curviile, furtișagurile, mărturiile mincinoase, hulele.” (Mat.15:19)

A treia piedică sunt învățăturile false și greșite. Pastorul i-a atenționat pe oameni să fie atenți la învățăturile cu care vin în contact și să cerceteze toate lucrurile pentru că Biblia avertizează asupra faptului că în zilele din urmă „se vor scula mulți proroci mincinoși și vor înșela pe mulți.” (Matei 24:11) Doar prin cunoașterea adevărului biblic și prin credința în Evanghelie omul poate ajunge într-o stare dupa voia lui Dumnezeu.

A patra piedică este alegerea omului. Duhul lui Dumnezeu cercetează inima omului, dar alegerea îi aparține: „Căci, dacă ascultă cineva Cuvântul, și nu-l împlinește cu fapta, seamăna cu un om care își privește fața firească într-o oglinda, și, după ce s-a privit, pleaca și uită îndată cum era.” (Iacov 1:23,24) Așa sunt mulți dintre oameni. Dumnezeu le vorbește, le atinge inima, pe moment sunt cercetați, dar nu iau decizia pentru o viața nouă în Hristos.

Pastorul i-a provocat pe arădeni să nu meargă după filozofia mulțimilor al căror slogan este „asculta-ți inima”, ci să caute să cunoască adevărul lui Dumnezeu și să aleagă calea care le poate aduce veșnicia pentru ei și pentru familiile lor:
„Daca filozofia mulțimilor iți dictează agenda, somnul, atunci putem trage perdelele și putem spune adio viață, adio veșnicie, adio rai! De ce tot întrebi în stânga și în dreapta dacă să te pocaiești sau nu...? Nu vezi că trece timpul...? Predă-te azi Domnului și după tine vine fiul tau, fiica ta și soțul tău. Până când vrei sa iei decizii influențat sau influențată de alții?”

În încheiere, pastorul i-a îndemnat sa-și predea inima în totalitate lui Dumnezeu, dacă vor sa fie mântuiți. Din mulțime, lăsând la o parte orice piedică, mai multe suflete au ieșit în față, unde pastorul s-a rugat și a cerut binecuvântarea Domnului peste viața lor și călăuzirea Duhului Sfânt pe drumul pe care au pornit împreună cu Isus Hristos, Mântuitorul.