Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda

Vremea trezirii || Turneu SPERANȚA - 2017 || Baia Mare
 
Băimărenii au dat curs invitaţiei Grupului Speranţa şi, într-un număr foarte mare, s-au adunat în centrul istoric al oraşului. Nu a putut trece neobservată prezenţa primarului Cătălin Cherecheş. Invitat să ia cuvântul, primarul a mulţumit grupului Speranţa, Bisericii Maranta şi tuturor celor ce s-au ocupat de eveniment: "Sunt foarte bucuros să fiu alături de dvs. şi alături de noi să fie Grupul Speranţa. Dimineaţa, înainte să ies din casă, sunt două sau trei cântece ale Grupului Speranţa pe care le ascult şi le ascult pentru că mă încarcă sufleteşte, pentru că îmi dau putere şi energie şi pentru că îmi fac legătura mai lină spre Dumnezeu şi mă simt încărcat de har. Eu văd în dvs. oameni binecuvântaţi, oameni care dau un exemplu. Eu sunt ortodox [...], dar întotdeauna am văzut la dvs. şi am apreciat modelul pe care îl oferiţi, modelul de familie pe care îl oferiţi şi grija pe care o aveţi faţă de copiii voştri."

După cuvântarea primarului, a fost rândul pastorului Miţoi să vorbească celor prezenţi despre ce înseamnă #vremeatrezirii: "În Biblie, trezirea este simbolul vieţii, al apropierii de Dumnezeu, al mântuirii, în timp ce adormirea este simbolul păcatului sau al morţii. Vremea trezirii vorbeşte despre o trezire la realitate."

Pentru a-şi susţine afirmaţia, pastorul a făcut referire la famenul etiopian, ministru la vremea lui, un om religios despre care găsim scris în Biblie că s-a dus la Ierusalim să se închine la templu. Fiind un om care îl căuta pe Dumnezeu, acesta a început să citească Scripturile, dar era nemulţumit fiindcă nu le înţelegea, mai ales că venea dintr-un alt popor şi dintr-o altă cultură religioasă. Dumnezeu i-a scos în cale un diacon, numit Filip, care propovăduia Evanghelia şi care i-a explicat că textul vorbea despre suferinţele Domnului Isus. Pentru famen acesta a fost un moment al trezirii la realitate. Ochii i s-au deschis, a crezut că Isus e Fiul lui Dumnezeu şi a înţeles ce are de făcut. În urma credinţei, a primit botezul şi s-a întors acasă plin de bucurie.

Întrebarea din finalul predicii "Credeţi că e timpul potrivit să ne trezim, să ne întoarcem la Dumnezeu ca să ne ierte păcatul?" i-a făcut pe băimăreni să ridice mâinile spre cer, în semn de înţelere şi acceptare a voii lui Dumnezeu. Chemaţi la o viaţa adevărată, schimbată prin credinţa în Isus, câţiva oameni s-au apropiat de pastorul Luigi Miţoi care s-a rugat pentru mântuirea lor.