Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda

Vremea trezirii || Turneu SPERANȚA - 2017 || Brad
 
Pentru prima dată, turneul Misiunii Speranța a inclus localitatea Brad din județul Hunedoara. Întâlnirea cu hunedorenii din Brad a avut loc în Parcul Tineretului. Câteva sute de oameni au ales ca în dupa-amiaza zilei de 8 iulie să lase alte preocupări, preferând să participe la un program dedicat propovăduirii Cuvântului lui Dumnezeu prin cântare și mesaj biblic. Chiar și cei care locuiesc în blocurile din preajma parcului au avut prilejul să audă cântările ce poartă în ele mesajul Evangheliei, chiar dacă nu și-au propus să ajungă la program.

Pastorul Gabi Zagrean a ținut să mulțumească și pastorilor bisericilor locale pentru că și-au dorit ca această evanghelizare să aibă loc în municipiul Brad și și-au adus contribuția la organizarea acestui eveniment. Pastorul a intrat direct în subiect și a început să vorbească despre realitatea dramatică a vieții creștine din România. Cu toate că poporul român ocupă un loc fruntaș în topul celor mai credincioase țări din Europa, totuși statisticile arată că această credință nu se reflectă și în modul de viață al credincioșilor. O familie din trei divorțează, iar cauza numărul unu a divorțurilor este infidelitatea conjugală, urmată de violența fizică. Sunt județe în România, unde jumătate dintre cuplurile căsătorite ajung la divorț. Alte împrejurări dramatice ne arată că România are cea mai ridicată rată de avort din Europa. Aproape 22 milioane de avorturi s-au înregistrat în România începând cu anul 1958, dintre care aproape 8 milioane doar după revoluție. Pentru români creștinismul e un motiv de laudă de multe ori, dar această realitate extrem de dureroasă nu reflectă sub nici o formă credința în Dumnezeu a poporului român. Nici vocabularul românilor nu arată că noi trăim cu adevărat creștinismul cu care ne lăudăm. Pastorul a amintit și despre imnul național al României „Deșteaptă-te române din somnul cel de moarte” care este un apel direct și tranșant la trezire, pentru ca România să se trezească din somnul păcatului.

Pastorul și-a provocat audiența să se gândească la riscurile acestui somn, menționând că nu contează din ce biserică facem parte, nici ce tradiții avem, câtă vreme nu putem demonstra această credință despre care ne place atât de mult să vorbim.

Făcând referire la riscuri, pastorul a vorbit despre amânare. Cu toții avem momente în care ne propunem să facem o schimbare, dar această schimbare întârzie să producă efecte în viața noastră din cauză că de multe ori amânăm pasul decisiv al întoarcerii la Dumnezeu. Suntem chemați la Dumnezeu în regim de urgență, prin vocea prorocului Isaia:„Căutați pe Domnul câtă vreme se poate găsi; chemați-L câtă vreme este aproape...” Gabi Zăgrean a avertizat asupra faptului că trăim vremuri de har în care Dumnezeu încă poate fi găsit, dar dacă amânăm riscăm destul de mult pentru că nu știm cât timp mai avem la dispoziție să ne apropiem de Domnul. Dacă nu înțelegem că acum e ceasul trezirii, riscăm să ne trezim când va fi deja prea târziu... Dumnezeu a chemat prin vocea pastorului Zăgrean și pe cei din Brad la mântuire. Într-o atmosferă de cercetare produsă de prezența Duhului Sfânt, mai multe persoane au hotărât în inima lor să nu mai amâne decizia de a se întoarce la Dumnezeu și au ieșit dintre rânduri, gata să facă cea mai importantă schimbare din viața lor. Dumnezeu să-i binecuvânteze!