Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda

Vremea trezirii || Turneu SPERANȚA - 2017 || Lugoj

Vremea Trezirii la Lugoj a inundat sufletele celor adunați pe Stadionul Municipal cu prezența lui Dumnezeu! După introducerea făcută de pastorul Ionel Tuțac, toți cei aflați în public au rostit rugăciunea domnească, apoi programul a continuat cu frumoasele cântări ale Grupului Speranța, precum și cu un mesaj biblic rostit de pastorul Gabi Zăgrean.

Pastorul a vorbit despre beneficiile trezirii duhovnicești, făcând referire la pilda fiului risipitor.

Primul beneficiu pe care l-a avut acest tânăr când s-a trezit a fost conform relatării evanghelistului Luca în capitolul 15 cu versetul 17 faptul că „și-a venit în fire...”

Deodată a înțeles cine este el, care este originea lui și și-a adus aminte de tatăl și de casa lui. Iar când și-a adus aminte de tatăl lui, și-a dat seama că deși se afla într-o situație deplorabilă soluția pentru viața lui era întoarcerea acasă. Cu alte cuvinte, orice persoană care își vine în fire începe să-și dea seama de valoarea personală pe care o are și de faptul că Dumnezeu Tatăl i-a dat această valoare prin actul creației. În momentul în care ne regăsim identitatea în Dumnezeu, ne regăsim de fapt adevăratul sens al vieții.

Al doilea beneficiu al trezirii duhovnicești este faptul că ne aducem aminte de Dumnezeu Tatăl, care are resurse depline să schimbe viața oricui se întoarce la El. Amintindu-și de viața din casa tatălui său, fiul risipitor se gândea la belșugul de pâine de care până și argații tatălui său se bucură, în timp ce el nu are ce mânca. Tatăl nostru care este în ceruri are resurse pentru fericirea, împlinirea și binecuvântarea vieții noastre. Resurse suficiente pentru toate dramele noastre, lipsurile și eșecurile noastre, pentru că Dumnezeu nu are firimituri de pâine, ci belșug.

Al treilea beneficiu constă în faptul că persoana care experimentează trezirea realizează că situația ei este una greșită, pe care dacă nu o schimbă... moare. E acel moment miraculos în care Dumnezeu te cercetează și îți dai seama în ce stare te afli. Sunt unii care toată viața se gândesc la Dumnezeu și ei mor în fiecare zi, pentru că le lipsește acțiunea. Nu te poți trezi dacă nu îți asumi cine ești, ce ai făcut și unde te afli. Dar pentru a schimba ceva, trebuie ca fiecare să ne evaluăm viața și să vedem dacă locul în care ne aflăm experimentăm viața din belșug, bucuria mântuirii și binecuvântările duhovnicești prin tot ce se întâmplă acolo, sau e un loc în care suntem furați, mințiți, trădați, manipulați în fiecare zi. Dacă locul în care ne aflăm este unul plin de moarte, de păcat și mizerie, atunci noi trebuie să acționăm și să ieșim din acel loc.

Fiul risipitor a acționat și a ajuns să experimenteze viața din belșug. I s-a dat haina cea mai bună, încălțăminte în picioare și o mare sărbătoare cu mâncare și veselie s-a făcut pentru că a ales să plece din locul în care ajunsese paznic la porci și să se întoarcă acasă, în brațul tatălui.

Pastorul a încheiat cu o ultimă provocare la acțiune: „Nu vă chemăm la o religie care să vă pustiască sufletele cum o face și a voastră, ci vă chemăm la o persoană care vă dă viața din belșug. Nu vă chem la o religie, religii avem cu toții. Vă chem la o experiență, o experiență personală cu Dumnezeu, care ne dă bucuria mântuirii!”

A fost un timp de har, un timp în care Dumnezeu a coborât printre lugojeni și a început să cerceteze rând pe rând inimile. Aproape 40 de suflete și-au predat viața Domnului Isus!