Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda

Vremea trezirii || Turneu SPERANȚA - 2017 || Reșița
 
Marți, 4 iulie, a fost rândul reşiţenilor să se bucure de VremeaTrezirii vestită prin versul cântecelor Grupului Speranţa şi prin Cuvântul Evangheliei predicat de pastorul Gabi Zăgrean. Pentru cei care s-au aflat aseară în tribuna stadionului Valea Domanului, nu a fost deloc uşor să îndure caldura toridă din această zi de vară, însă a meritat tot efortul pentru că, în final, sufletul le-a fost răcorit şi înviorat de prezenţa lui Dumnezeu care le-a cercetat inimile.
Dacă prima parte a programului a revenit muzicii, care a răsunat înălţând Numele lui Dumnezeu şi pregătind inimile audienţei, cea de-a doua parte a revenit vestirii Voii lui Dumnezeu pentru oameni. După o scurtă introducere în tematica turneului, pastorul a intrat în subiect, vorbind direct despre împrejurările în care societatea se află, împrejurări în care oamenii au ajuns pradă imoralităţilor de orice fel pentru că şi-au întors faţa de la Dumnezeu, care i-a lăsat în voia minţii lor blestemate. Făcând referire la Romani 1, unde Ap. Pavel ne vorbeşte despre păcatul homosexualităţii, pastorul a condamnat faptul că societatea actuală nici măcar nu mai penalizează păcatul, ci dimpotrivă îl apără, îl ridică în slăvi, îl consideră normal, în timp ce familia, cel mai frumos concept pe care Dumnezeu l-a avut pentru fiinţa umană, se destramă. Dacă recunoaştem aceste împrejurări în care ne aflăm, atunci vedem că tocmai aceste împrejurări dramatice sunt cel mai puternic motiv care să determine de urgenţă măsuri pentru trezirea spirituală. „Ce face biserica azi? Ce facem noi, liderii bisericilor, astăzi? Ce faceţi dvs., stimaţi creştini, astăzi? Prin ce resurse va aduce Dumnezeu trezirea? Pin noi, prin biserica Lui. Biserica trebuie să vorbească. Dacă vom tăcea, vom fi pedepsiţi.” Prin aceste cuvinte, pastorul a subliniat într-un mod răspicat că cei care au nevoie de trezire, în primul rând, suntem chiar noi, creștinii, Biserica lui Dumnezeu. Gabi Zăgrean a accentuat faptul că trebuie să fim conștienți că trăim vremuri în care mântuirea este mai aproape de noi, decât atunci când am crezut și prin urmare trebuie să ieșim dintre zidurile bisericilor și să vestim o vreme a trezirii pentru cei mulți și fără cunoștință de Dumnezeu. El este bun și poate determina trezirea prin Cuvânt și prin Duhul Sfânt, care poate convinge omul să renunțe la păcat și să se împace cu Dumnezeu.

Pastorul i-a chemat pe oameni la mântuire, rugându-I să nu le fie rușine de pocăință, să se grăbească să-I facă Lui Dumnezeu loc în viața lor. În scurt timp câteva zeci de persoane au coborât din tribune și s-au apropiat de pastori și de consilierii creștini care s-a rugat pentru mântuirea lor.

La despărțire fiecare a fost încurajat să caute o biserică, să citească Biblia și să se apropie de Dumnezeu!