Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda

Vremea trezirii || Turneu SPERANȚA - 2017 || Șanț

Grupul Speranța a revenit, duminica trecută, în localitatea Șanț, din județul Bistrița Năsăud, pentru al doilea an consecutiv. Peste 1000 de localnici de pe Valea Someșului și Ilvelor au ocupat locurile special amenajate pentru public pe platoul Sălii de Sport. După un cuvânt de întâmpinare adresat celor prezenți de către pastorul Traian Ignat, locul a început să răsune de cântările Grupului Speranța, conturând o adevărată atmosferă de sărbătoare.

A urmat un timp în care predica pastorului Luigi Mițoi i-a provocat pe cei prezenți să se gândească profund la Dumnezeu, la atitudinea pe care au față de El și la credința în puterea Sa de a ierta păcatele. A început să le vorbească despre Petru și Iuda, doi oameni a căror viață s-a intersectat cu cea lui Isus, doi oameni care i-au greșit, care L-au trădat, dar a căror atitudine a fost diferită în final. Iuda a regretat gestul trădării, dar i-a lipsit credința că mai poate fi iertat după ce L-a vândut pe Isus pentru 30 de arginți. Această necredință în bunătatea lui Dumnezeu, în dragostea și puterea Lui de a ne ierta, l-a costat pe Iuda viața. Petru, în schimb, a regretat, dar a ales să-și rezolve altfel problema cu Dumnezeu. I-a părut rău, și-a recunoscut vina și a avut încredere că Dumnezeu îi poate da iertare, iar această atitudine i-a adus lui Petru reabilitarea și viața veșnică.

Pastorul a punctat că Dumnezeu nu vrea să ne judece, ci să ofere iertare în pofida trecutului pe care îl avem fiecare. Credeți că este vremea trezirii pentru noi? Credeți că este important să vă împăcați cu Dumnezeu? Credeți că este potrivit să vă gândiți la trecutul dvs. care poate fi restaurat?

...Ploaia, care a început să cadă dintr-o dată, a făcut ca răspunsul la aceste întrebări să și-l dea fiecare în sinea lui. Seara s-a încheiat cu o rugăciune de binecuvântare, pastorul Mițoi apreciindu-i pe toți cei care au mai zăbovit câteva momente în ploaie, arătând respect față de momentul rugăciunii.