Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda

Vremea trezirii || Turneu SPERANȚA - 2017 || Suceava
 
La Suceava, Grupul Speranţa a revenit cu un program special, o seară dedicată cântărilor vechi. Introducerea în tema serii a fost făcută de pastorul Gabi Zăgrean, care a vorbit despre originea cântărilor şi importanţa pe care o au pentru viaţa credinciosului:
"Cântările vechi sunt inspirate din experienţa personală a unor oameni, a unor grupuri sau a unor generaţii care s-au scurs sau din care puţini au mai rămas printre noi. Multe dintre aceste cântări s-au născut din experienţe profunde cu Dumnezeu. De aceea, mulţi dintre noi am întâlnit aceste cântări şi ne-au atins în mod special, pentru că trezesc amintiri din vremea în care eram pe-acasă, în biserici, ne adunam în grupuri mici şi pentru că era multă persecuţie pe vremea aceea, ele aveau puterea să ne mângâie. Astăzi, le cântăm pe un stadion, în libertate, dar atunci erau stropite cu lacrimi. Cântarea era un fel de eliberare pentru noi, o sursă de speranţă şi binecuvântare pentru bunicii şi părinţii noştri, într-un moment în care din cauza persecuţiei din vremea comunismului, aceşti eroi ai credinţei mai aveau puterea să-L laude pe Dumnezeu, uneori cu perne în geam, închişi prin case izolate la margine de sat, cât mai departe de urechile altora. Dumnezeu ne-a adus libertate în România, dar nu trebuie să uităm trecutul nostru. Grupul Speranţa a adunat aceste cântări şi doreşte să le reaşeze în inimile noastre. Cântarea este foarte valoroasă. Fără cântare noi am pierde destul de mult, am pierde pregătirea aceea pe care întotdeuna Duhul Sfânt o face pentru ca inima omului să poată primi mesajul Evangheliei. O cântare duhovnicească, inspirată, care atinge inima unui om, este acel miracol pe care Biblia îl prezintă în felul următor: Dumnezeu se prezintă în mijlocul laudelor poporului Său şi mişcă inimile oamenilor pentru ca atunci când vorbeşte Dumnezeu, omul să poată să ia seama."

Grupul Speranţa a împletit cântările vechi cu cele noi, şi-n timp ce Numele Domnului a fost înălţat, inimile celor câteva mii de suceveni au fost pregătite pentru mesajul biblic rostit de pastorul Luigi Miţoi. Pastorul le-a vorbit oamenilor despre predica lui Petru, din ziua Cincizecimii. Îndemnul lui Petru este valabil şi pentru noi astăzi: "Pocăiţi-vă", le-a zis Petru, "şi fiecare din voi să fie botezat în Numele lui Isus Hristos, spre iertarea păcatelor voastre; apoi veţi primi darul Sfântului Duh. [...] "Mântuiţi-vă din mijlocul acestui neam ticălos."

După cum predica lui Petru a dus la trezirea a 3000 de suflete, aşa şi Cuvântul lui Dumnezeu a străpuns inimile sucevenilor, cercetându-le inimile şi provocându-i să se gândească la lucrurile de sus, la starea în care ei se află faţă de Dumnezeu şi astfel să ajungă să regrete viaţa de păcat, căutând să-şi mântuiască sufletele.

Seara s-a încheiat într-o atmosferă sfântă de rugăciune şi cântare spre slava lui Dumnezeu.