Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda

Vremea trezirii || Turneu SPERANȚA - 2017 || Târgu Mureș
 
Da, a început VremeaTrezirii la Târgu Mureş! Şi a început cu o ploaie torenţială care ne-a dat mari emoţii, dar Dumnezeu a făcut să se ivească din nou soarele, arătându-ne că toate sunt în mâna Lui, inclusiv vremea! În jur de 1500 de târgmureşeni au venit să se bucure de muzica Grupului Speranţa şi de mesajul Evangheliei. Pastorul Luigi Miţoi şi-a construit mesajul în jurul unor întrebări esenţiale: Care este scopul vieţii? Există Dumnezeu? Ce se întâmplă după moarte? Este Biblia adevărată?

Au urmat argumente biblice inspirate din povestea lui Zacheu, vameşul care a găsit răspunsuri la aceste întrebări după ce şi-a dorit să-L caute şi să-L întâlnescă pe Isus. L-a întâlnit şi viaţa lui s-a schimbat pentru totdeauna, pentru că s-a trezit la timpul potrivit dintr-o stare de necredinţă, de nepăsare, de plăcere pentru o viaţă trăită în păcat şi minciună... A fost vremeatrezirii pentru cei care au ridicat o mână, ca pastorul să se roage pentru mântuirea lor!