Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Turneu 2017

Plati OnlineDonatii
Doneaza acum »
» România, Dumnezeu te iubește! | Turneu 2018 » Donează acum » Alte modalități de donație » Vremea trezirii | Turneu 2017 » Portofoliu proiecte Uganda

Redirecționează 2% pentru Misiunea Speranța
 
banner-mic.jpgRedirecționează 2% din impozitul deja plătit statului în anul 2017 către Misiunea Speranța!

Cu convingerea că doar prin implicarea în problemele reale ale oamenilor se poate crea o punte între om și Dumnezeu, de 25 de ani MISIUNEA SPERANȚA răspunde nevoilor existente atât în plan material, cât și spiritual.

În România ne implicăm în ajutorarea familiilor nevoiașe, cu mulți copii, precum și a persoanelor care ajung în diferite situații de dificultate. Viziunea noastră cuprinde mai multe țări în care oamenii se luptă cu sărăcia, foamea, lipsa educației și a asistenței medicale, dintre care amintim: Uganda, Kenia, India, Sri Lanka, Nepal, Indonezia, Cambodgia și Myanmar.

Direcționând 2% din impozitul dvs., deja plătit statului pe anul 2017, spre ASOCIAȚIA MISIUNEA SPERANȚA, vă implicați alături de noi în proiectele misionare pe care le derulăm.

Tot ce trebuie să faceți este să completați FORMULARUL 230 și să-l depuneți la Administrația Financiară de care aparțineți până la data de 25 mai 2018.

Dacă înregistrați venituri din alte surse, redirecționarea a 2% din impozitul pe venit se poate face prin completarea DECLARAȚIEI 200.

2% -un procent mic pentru o lucrare mare!