Bine ați venit!
Misiunea Speranța pune în mișcare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe alții mai mult de Dumnezeu. Încă de la începuturi, viziunea fondatorilor asociației a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica creștină, dar și prin vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANȚA este una de suflet. Vă invităm să simțiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

Donații | PayPal
donatepaypal_copy_copy.jpg


Donați în siguranță!

Informații importante!

Înscriere Newsletter
Abonați-vă la newsletter și veți primi pe e-mail informații noi!Subscribe »
Donații
Donează acum »
» TÂRGUL TOAMNEI | Yard Sale în scopul strângerii de fonduri pentru familii sărace » DONAȚII PRIN TRANSFER BANCAR | CONTURI ASOCIAȚIA MISIUNEA SPERANȚA » DONEAZĂ ACUM ONLINE | PAYPAL | PLĂȚI ONLINE » Trăiește Sărbătorile Altfel | o campanie cu suflet pentru oamenii de lîngă noi! | ediția a VI-a, 2020 » Redescoperă adevăratele valori | Turneu România 2020

Dăruiește bucurie în vreme de pandemie!

Dăruiește bucurie în vreme de pandemie!

Uganda este tot în stare de urgență. Restricțiile în vigoare izolează mult populația. Oamenii și copiii luptă pentru supraviețuire. Oamenii de la marginea junglei din Rubuguri nu mai au unde munci, activitățile sunt restrânse iar lipsurile și foametea cresc tot mai mult. Dorim să ajutăm familiile foarte sărace și copiii fără sprijin.

Donez »

Construcție biserică în Sri Lanka

Construcție biserică în Sri Lanka

Sri Lanka - lucrările la construcția bisericii din regiunea Dayagama înaintează tot mai mult! Împreună cu misionarul David Ghiță suntem foarte bucuroși să știm că oamenii de aici vor avea de acum înainte un loc de adăpost pentru timpul de părtășie, că nu vor mai sta sub cerul liber în vânt și ploaie. Ajută și tu la răspândirea Evangheliei în această țară!

Donez »

Susține activitatea și proiectele Misiunii Speranța!

Susține activitatea și proiectele Misiunii Speranța!

Pentru Misiunea Speranța fiecare proiect reprezintă un nou prilej de a duce un mesaj de încurajare, și, totodată, de a întinde o mână spre cei care au nevoie să simtă dragostea lui Dumnezeu şi purtarea de grijă a aproapelui.


Donez »

Misiune în Africa

Misiune în Africa

Încă din anul 2007, Misiunea Speranța a început să se implice în Africa dezvoltând proiecte de evanghelizare și ajutorare. Principala activitate misionară este în Uganda, o țară din sud-estul Africii, unde am construit un campus misionar în loc. Rubuguri, districtul Kisoro. Din toamna anului 2020 am pus bazele celui de-al doilea punct de misiune din această țară. Periodic slujim și în Kenya unde ne implicăm în evanghelizarea tribului Masai și ajutorarea femeilor din comunitatea lor.

Donez »

Programul „Mâini Hrănitoare” pentru copiii din Rubuguri

Programul „Mâini Hrănitoare” pentru copiii din Rubuguri

Una dintre lipsurile majore cu care se confruntă oamenii și copiii din zonele rurale ale Ugandei este lipsa hranei. În fiecare sâmbătă desfășurăm la Campusul Misionar din Rubuguri, un program de hrănire a peste 500 de copii din sat și din împrejurimi

Donez »

Ajutorare - România

Ajutorare - România

Familii sărace, persoane fără venituri, familii cu mulți copii, oameni fără adăpost sigur sau oameni bolnavi se străduiesc zi de zi să își asigure pâinea, însă de cele mai multe ori sărăcia, lipsurile sau boala sunt mult prea puternice. Solicitările de ajutorare care ajung pe adresa Misiunii Speranța descriu situații dificile și grave cu care se confruntă mulți români.

Donez »

Trăieşte Sărbătorile Altfel - campanie cu suflet

Trăieşte Sărbătorile Altfel - campanie cu suflet

Te invităm să fii parte din povestea fericită de sărbători a uneia dintre familiile care vor beneficia de ajutor în cadrul campaniei cu suflet „Trăiește Sărbătorile Altfel”.


Donez »

Turneul misionar anual 2021 - România

Turneul misionar anual 2021 - România

Susține turneul anual de evanghelizare din România. Contribuie și TU cu o donație, investește în sufletele oamenilor! E cea mai importantă investiție pe care o poți face!

Donez »

Construcții de case în Uganda

Construcții de case în Uganda

Misiunea Speranța continuă proiectul de construcție de case pentru oamenii săraci, lipsiți de adăpost, care trăiesc în Tribul Batwa. Aceștia locuiesc în colibe din crengi și frunze și dorm pe pământ. Vă invităm să ne fiți alături în acest proiect pentru ca familiile să poată avea o locuință decentă.

Donez »

Donează azi, ca de mâine unui copil să îi fie mai ușor la școală!

Donează azi, ca de mâine unui copil să îi fie mai ușor la școală!

Un nou an școalar a început și e timpul să venim în sprijinul celor care pășesc pe porțile școlii din nou. Pentru familiile care au mai mulți copiii la școală e destul de greu să îi trimită pe copii echipați cu tot ce au nevoie. Rechizitele, ghiozdanul, costumul de trening și adidașii pentru activitățile de sport pot să coste pentru un singur copil minim 250 de lei. Când ai mai mulți copiii la școală, situația se complică destul de tare!

Donez »

Radio Speranța

Radio Speranța

​Ne dorim ca Radio Speranța să ajungă un prieten bun, o voce de încredere și o sursă de încurajare pentru cât mai mulți ascultători. Vrem ca Adevărul să ajungă cât mai departe. Pentru aceasta însă avem nevoie de sprijinul tău. Radio Speranța este și postul tău de radio! Investește în dezvoltarea lui!

Donez »