Bine ați venit!
Misiunea Speranța pune în mișcare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe alții mai mult de Dumnezeu. Încă de la începuturi, viziunea fondatorilor asociației a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica creștină, dar și prin vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANȚA este una de suflet. Vă invităm să simțiti alaturi de noi cu sufletul… !
Turneu 2023

Donații | Plăți Online

Donații | PayPal
28.jpg


Donați în siguranță!

Înscriere Newsletter
Abonați-vă la newsletter și veți primi pe e-mail informații noi!Subscribe »
Donații
Donează acum »
» IERTARE, IUBIRE, SPERANȚĂ - TURNEU ANIVERSAR SPERANȚA » DONAȚII PRIN TRANSFER BANCAR | CONTURI ASOCIAȚIA MISIUNEA SPERANȚA » DONEAZĂ ACUM ONLINE | PAYPAL | PLĂȚI ONLINE » UCRAINA | Alături de refugiați, în vreme de război!

Turneul misionar anual 2023 - România

În fiecare an românii din toată țara sunt provocați să își schimbe viața prin mesajul transmis de cântecele Grupului Speranța și prin Cuvântul vestit de pastorii care slujesc în cadrul turneului! Mulți dintre participanții la aceste programe de evanghelizare simt chemarea Domnului și aleg să facă cea mai importantă schimbare din viața lor, aceea de a trăi o viață pe placul Lui pentru a moșteni Împărăția Cerurilor!

Fiind un proiect amplu, cu multe nevoi, turneul anual necesită importante resurse logistice și financiare, de aceea orice donație este de dorit și binevenită! 

Contribuie și TU la extinderea Împărăției lui Dumnezeu!
Fii binecuvântat cu viață veșnică!

DONEAZĂ ONLINE (plata cu CARD):      28.jpg