Bine ați venit!
Misiunea Speranța pune în mișcare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe alții mai mult de Dumnezeu. Încă de la începuturi, viziunea fondatorilor asociației a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica creștină, dar și prin vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANȚA este una de suflet. Vă invităm să simțiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

Donații | PayPal
donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%

Înscriere Newsletter
Abonați-vă la newsletter și veți primi pe e-mail informații noi!Subscribe »
Donații
Donează acum »
» Redirecționează 2% pentru Misiunea Speranța | Un procent mic pentru o lucrare mare! » DONEAZĂ ACUM ONLINE | PAYPAL | PLĂȚI ONLINE » DONAȚII PRIN TRANSFER BANCAR | CONTURI ASOCIAȚIA MISIUNEA SPERANȚA » Ai o firmă? Știai că ne poți ajuta, fără să te coste nimic? » Trăiește Crăciunul Altfel | o campanie cu suflet pentru oamenii de lîngă noi! | ediția a V-a, 2019 » Turneu SPERANȚA | Canada & USA - noiembrie 2019 » Turneu „RAZE DE LUMINĂ” - SUA | 1 septembrie - 13 octombrie 2019 » Când conștiința tace | Turneu România 2019

Clinica de maternitate

RUTH MEDICAL CENTER


Un alt proiect important urmărit de Misiunea Speranţa, l-a reprezentat construirea unei clinici de maternitate în Udulmapettai. Motivul pentru care s-a decis construirea acestei clinici reyida într-o realitate cruntă ce macină India de decenii este rata extrem de ridicată a avorturilor. În India, din cauza sărăciei multe familii nu îsi pot permite să platească zestrea fetelor ce doresc să se căsătorească şi care se ridică până la 3000$, astfel că multe dintre ele sunt ucise încă de la nastere. Sunt mai multe motive pentru care baietii sunt doriti în detrimentul fetelor, iar acestea diferă în functie de regiune. În societatile agricole spre exemplu baietii mostenesc pamântul. La bazele preferinţei pentru fii stă şi convingerea că fetele ar reprezenta o responsabilitate ce necesită protecţie şi o zestre substanţială.

Viziunea pentru acest centru medical a luat nastere în urmă cu câtiva ani datorită practicilor existente în regiunea Udulmapettai. În aceste locuri, dacă se naste o fetită ea este privită ca un blestem abatut asupra familiei. În jurul oraşului sunt peste 100 de sate, iar practicile întâlnite aici sunt de-a dreptul barbare.

Cu scopul de a stopa şi preveni acest fenomen am creat acest centru unde femeile să poată beneficia de asistenţă medicală la nastere, de asistenţă postnatală, şi în conditiile în care nasc fetite pe care nu le doresc, ele pot fi lasate la orfelinat. Prima fetiţă care a fost adusă aici poartă numele centrului: Ruth a fost adusă la doar 4 ore după ce a fost nascută. Întrucât avea probleme de sanătate, ea a primit imediat îngrijiri medicale. Susţinerea acestui centru constă în acoperirea cheltuielilor administrative şi asigurarea echipamentelor medicale adecvate.