Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda

Misionarii noștri
 
Porunca Domnului Isus: „Duceți-vă și faceți ucenici din toate neamurile, botezându-i în Numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh” (Matei 28:19) a transformat viața a 3 tineri: Tabita Magda, Lidia Jarda și Marius Pavăl. Toți sunt tineri sub 30 de ani și cu toate acestea, deși aveau un drum promițător înainte pe plan profesional, cariera lor este acum caracterizată de un singur cuvânt:„MISIUNE”. Au lăsat deoaprte multe vise…au acceptat să renunțe la bunăstarea lor materială pentru a răspunde la nevoile altora, alegând să răspundă chemării lui Isus de a duce Evanghelia până la marginile pământului.
 
Daniel Mureșan Marius Pavăl Lidia Jarda Tabita Magda