Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Turneu 2017

Plati OnlineDonatii
Doneaza acum »
» România, Dumnezeu te iubește! | Turneu 2018 » Donează acum » Alte modalități de donație » Vremea trezirii | Turneu 2017 » Portofoliu proiecte Uganda

Casa Rugaciunii   

In fiecare luna, la Casa Rugaciunii - centrul misiunii din Tikalong se intalnesc toti misionarii si familiile lor pentru 2 zile si o noapte de rugaciune. Initiativa a fost luata din dorinta de a oferi suport moral si spiritual misionarilor implicati in linia intai. Fiind izolati, misionarilor le este foarte greu in satele unde au fost trimisi, deoarece sunt confruntati cu multe probleme din partea localnicilor, au de dus o lupta spirituala foarte puternica. Lunar ei sunt ajutati sa se intalneasca la centrul misiunii pentru rugaciune, studiu biblic, partasie frateasca. Au ocazia sa vorbeasca din experientele lor din lucrare, sa se incurajeze unii pe altii, fiind astfel motivati sa mearga din nou in satele daiacilor.