Bine ați venit!
Misiunea Speranța pune în mișcare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe alții mai mult de Dumnezeu. Încă de la începuturi, viziunea fondatorilor asociației a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica creștină, dar și prin vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANȚA este una de suflet. Vă invităm să simțiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

Donații | PayPal
donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%

Înscriere Newsletter
Abonați-vă la newsletter și veți primi pe e-mail informații noi!Subscribe »
Donații
Donează acum »
» Redirecționează 2% pentru Misiunea Speranța | Un procent mic pentru o lucrare mare! » DONEAZĂ ACUM ONLINE | PAYPAL | PLĂȚI ONLINE » DONAȚII PRIN TRANSFER BANCAR | CONTURI ASOCIAȚIA MISIUNEA SPERANȚA » Ai o firmă? Știai că ne poți ajuta, fără să te coste nimic? » Trăiește Crăciunul Altfel | o campanie cu suflet pentru oamenii de lîngă noi! | ediția a V-a, 2019 » Turneu SPERANȚA | Canada & USA - noiembrie 2019 » Turneu „RAZE DE LUMINĂ” - SUA | 1 septembrie - 13 octombrie 2019 » Când conștiința tace | Turneu România 2019

 
Misionarii noștri


 

JURNAL MISIONAR LUNAR - UGANDA - IANUARIE 2017


 

CONSTRUCȚIE CASA PASTORULUI


  
  Daniel Mureșan - Un an de slujire în UGANDA


 

Daniel Mureşan a împlinit un an de când s-a pus la dispoziţia Domnului pentru lucrarea Sa din Uganda!


Călătorie misonară în Ugada și Kenya


 

O echipă formată din 16 persoane călătorește chiar acum spre Uganda

  Speranță vie pentru UGANDA!


 

În luna August 2016, Misiunea Speranța a organizat două plecări în Uganda.


A început constructia orfelinatului!


 
  Casa misionarului


 

„Vino după Mine!”

La începutul anului, Misiunea Speranța a început un proiect misionar în Uganda. În cadrul acestuia se dorește construirea unei școli, a unei clinici medicale, a unui orfelinat și a unor case pentru locuitorii de acolo. Terenul este cumpărat, unelte sunt, lucrările progresează, dar este nevoie în continuare de oameni dispuși să dedice din timpul personal slujirii altora.
  Pe această cale dorim să lansăm o invitație tuturor celor interesați de o astfel de slujire. În acest scop căutăm muncitori calificați și necalificați pentru construcții, asistenți sociali și asistenți  medicali pentru îngrijirea socială și medicală, învățători pentru copii. De asemenea sunt bineveniți și cei care se pot implica în ajutorarea familiilor tribului Batwa și în programul ”Feeding Hands for Uganda People”.
 
Sacrificând din resursele și timpul nostru pentru o perioadă, putem contribui la binecuvântarea tribului Batwa cu lucruri de care noi deja beneficiem de multă vreme: educație, îngrijire medicală și ajutorare. Toate acestea spre o îmbunătățire pe termen lung a vieții celor de acolo.

Dacă v-am trezit interesul, așteptăm înscrierile și întrebările voastre pe adresa de e-mail a Asociației speranta@speranta.ro .

Oricine este binevenit!
 
„Vino după Mine!”

Mereu te-ai întrebat care e chemarea pentru viața ta?
Iubești oamenii și vrei să fii un creștin cu impact?
Speri și îți dorești să trăiești mai mult pentru Isus?
Inima ta bate pentru semenii tăi?
Urmărești să răspunzi nevoilor celor din jur?
Niciodată nu e prea devreme sau prea târziu,
E timpul să spui „DA” chemării!
Alătură-te echipei Misiunii Speranța și călătorește cu noi în UGANDA.

 
  Dani Mureșan se întoarce în Uganda!
 
În această noapte Dani va porni la drum pentru a se întoarce în Uganda, acolo unde va continua să lucreze pentru îmbunătățirea vieții celor din Tribul Batwa și pentru a câștiga suflete pentru Hristos.Detalii...

Uganda - întotdeauna o provocare misionară
Pentru Misiunea Speranța, Uganda a fost și va rămâne întotdeauna o mare provocare misionară. De curând s-a încheiat ultima misiune pe termen scurt în Uganda, desfășurată în Kabale și printre pigmeii tribului Batwa, care trăiesc în Rubuguri, Rushaga și Kisoro. 
 

Începe construcția caselor pentru 3 văduve din tribul Batwa   Uganda 2011 - Christmas Day Love your Neighbour
Încă din anul 2007 viziunea Misiunii Speranţa s-a extins prin dezvoltarea unor noi proiecte de ajutorare și evanghelizare în Africa, în ţări precum Uganda, Etiopia, Kenya. În ultima călătorie realizată la începutul anului 2014 s-a urmărit consolidarea lucrării din Uganda, evaluarea stadiului în care se află proiectele începute, dar și studierea oportunităților de a pune bazele unor noi proiecte.
Detalii...
 
Misiunea Speranta a incheiat anul misionar 2011 cu sustinerea a doua proiecte initiate in Uganda, una dintre tarile continentului african asupra careia reprezentantii misiunii si-au indreptat atentia in mod sustinut in ultima perioada. 


Detalii...