Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Turneu 2017

Plati OnlineDonatii
Doneaza acum »
» România, Dumnezeu te iubește! | Turneu 2018 » Donează acum » Alte modalități de donație » Vremea trezirii | Turneu 2017 » Portofoliu proiecte Uganda

Despre Europa
 
In statele europene se afla aproximativ 2,7 milioane de romani. Pe fondul instabilitatii socio-economice din tara, incepand cu anii 1990 tot mai multi romani au plecat temporar la munca sau definitiv in Europa. Germania, Spania, Marea Britanie, Franta si Italia sunt tarile care gazduiesc in prezent cei mai multi romani.

Fie ca sunt doar pentru o perioada scurta in Europa, fie ca sunt stabiliti definitiv intr-una din tarile Europei, romanii care inainte de a pleca din Romania au frecventat o biserica evanghelica in tara au cautat sa mentina legatura lor cu Dumnezeu. Departe de casa si de cei dragi, multi dintre romani au gasit in mijlocul bisericii sprijinul sufletesc de care au avut nevoie. Misiunea Speranta a mentinut legatura cu bisericile din Europa organizand turnee muzicale si de evanghelizare, creand ocazii in care romanii din Europa sa se adune impreuna sa-L laude pe Dumnezeu. 
europa.jpg
 
Echipa Misiunii Speranta organizeaza turnee in Europa avand ca scop sprijinirea lucrarii bisericilor crestine printre romani, zidirea bisericilor prin mesajul cantarilor si prin vestile din campul misiunii, precum si motivarea acestora la dedicare si la sustinerea proiectelor de evanghelizare si ajutorare dezvoltate de Misiunea Speranta in Romania, Republica Moldova, Ucraina, Indonezia, India, Uganda, Etiopia, Kenya, Cuba, Haiti, Filipine, Cambodgia si Vietnam.
 
 
»» Citeste despre turneele Grupului Speranta in Europa ««