Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda

Constructii biserici

    Prima vizita a echipei Misiunii Speranta in randul triburilor Dayak a reprezentat inceputul unei lucrari misionare de anvergura. Misiunea Speranta a decis sa se implice strategic alaturi de Misiunea Gloria, implementand o viziune noua si dinamica pentru aceasta regiune extrem de saraca. Nevoile triburilor Dayak erau foarte multe si complexe. Misiunea Gloria avea nevoie de sustinere sa poata continua evanghelizarea satelor din imprejurimi, sa infiinteze noi biserici, sa pregateasca noi misionari, sa infiinteze noi scoli pentru educatia copiilor. Toate implicau fonduri financiare uriase fara de care lucrarea misionara putea fi franata sau chiar intrerupta. 

    Dupa aceasta prima calatorie, Misiunea Speranta a initiat o campanie de promovare a misiunii din Indonezia in randul comunitatilor crestine romanesti din Australia, USA, Canada si Europa. Inca de la inceput, lucrarea misionara din Indonezia a gasit multe inimi sensibile si deschise pentru lumea pierduta din jungla indoneziana. Biserici, familii, grupuri de credinciosi sau credinciosi individuali s-au implicat – la provocarea Misiunii Speranta - oferind sustinere proiectelor misionare din Indonezia. In acest mod, au fost construite sau imbunatatite 4 biserici in Doak, Tikalong, Etam si Bambook. In ultimii trei ani de cand se implica Misiunea Speranta, zeci de oameni ai triburilor Dayak s-au convertit la crestinism, primindu-l pe Isus Cristos in viata lor ca Domn.