Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda


Centrul de reabilitare pentru leproși – Coimbatore, India
 

De-a lungul secolelor diferite boli au afectat umanitatea, multe dintre ele ducând la izolarea și marginalizarea celor care au fost atinși de acestea. Deși în prezent nu mai reprezintă un pericol, lepra a schimbat viețile multor oameni mutilându-i, lăsându-i în imposibilitatea de a lucra pentru a-și câștiga existența.

În acest sens, Misiunea Speranța în parteneriat cu Share in Asia a pus bazele unui centru de reabilitare pentru leproși. În prezent, în centrul pentru leproși din Coimbatore, sub coordonarea pastorului James și a soției acestuia, sunt 37 de familii de leproși, totalizând 117 oameni.

Deși acum sunt vindecați, acești oameni poartă pe chipurile lor urmările leprei. Majoritatea și-au pierdut degetele, acest lucru punându-i în imposibilitatea de a lucra. În centru destinat lor oamenii afectați de lepră sunt îngrijiți și li se asigură cele necesare vieții. Mai presus de acoperirea nevoilor materiale și pământești, aici oamenii au posibilitatea de a crește spiritual și de a fi schimbați prin cunoașterea lui Dumnezeu.

Pentru cei care locuiesc aici, centrul este o adevărată binecuvântare iar își exprimă recunoștința prin susținerea în rugăciune a celor care și-au deschis inima și contribuie la sprijinirea acestei lucrări.