Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda

Noua Zeelanda

In Auckland s-a infiintat prima Biserica Penticostala Romana

biserica_auckland_deschidere_01.jpgCu o deosebita bucurie va anuntam ca pe data de 16 decembrie 2007, s-a deschis la Auckland, Noua Zeelanda, prima Biserica Penticostala Romana. Biserica Emanuel a fost plantata in cel mai mare oras din Noua Zelanda, respectiv Auckland, unde locuiesc peste 2,000 de romani.

Lucrarea a inceput in luna octombrie 2007, la initiativa Misiunii Speranta – reprezentata prin Natanael Costea  - presedintele Misiunii Speranta Australia, impreuna cu sotia, Raluca Costea – precum si a altor doua familii crestine din Auckland – fam.Todor si fam.Pitas.

Dupa organizarea si sustinerea a doua seri de evanghelizare, in luna octombrie a avut loc primul botez nou-testamental, urmat de cina. In luna noiembrie a avut loc un nou program de evanghelizare, iar pe data de 15 decembrie s-a organizat in biserica o seara speciala de colinde. Fiind la inceput, Biserica Emanuel are doar cinci membri. La serviciile de evanghelizare au participat peste 30 de persoane. 

Serviciul divin de consacrare a bisericii a fost sustinut de fratii pastori Miron Maxemniuc (Adelaide - Australia) si Mircea Cimpean (Melbourne - Australia). Totodata, au participat fratii Natanael Costea, Cornel Pop si George Eacobuta din Perth - Australia, precum si fratele Petru Tarcea si sora Maria Costea (Melbourne - Australia).

In prima saptamana din acest an (2008) fratii implicati in lucrarea din Auckland s-au aflat in post si rugaciune pentru mantuirea romanilor din Auckland, pentru un an misionar binecuvantat cu o recolta spirituala bogata.

Serviciile divine au loc in fiecare duminica, intre orele 17:00 – 19:00.