Bine ați venit!
Misiunea Speranța pune în mișcare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe alții mai mult de Dumnezeu. Încă de la începuturi, viziunea fondatorilor asociației a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica creștină, dar și prin vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANȚA este una de suflet. Vă invităm să simțiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

Donații | PayPal
donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%

Înscriere Newsletter
Abonați-vă la newsletter și veți primi pe e-mail informații noi!Subscribe »
Donații
Donează acum »
» Redirecționează 2% pentru Misiunea Speranța | Un procent mic pentru o lucrare mare! » DONEAZĂ ACUM ONLINE | PAYPAL | PLĂȚI ONLINE » DONAȚII PRIN TRANSFER BANCAR | CONTURI ASOCIAȚIA MISIUNEA SPERANȚA » Ai o firmă? Știai că ne poți ajuta, fără să te coste nimic? » Trăiește Crăciunul Altfel | o campanie cu suflet pentru oamenii de lîngă noi! | ediția a V-a, 2019 » Turneu SPERANȚA | Canada & USA - noiembrie 2019 » Turneu „RAZE DE LUMINĂ” - SUA | 1 septembrie - 13 octombrie 2019 » Când conștiința tace | Turneu România 2019

Orfelinate

Unul dintre principalele proiecte pe care Misiunea Speranţa le dezvolta in India este deschiderea şi sponsorizarea orfelinatelor pentru băieţi şi fete, precum orfelinatul de băieţi din Annaikatti- Hilltribe Boys Home, orfelinatul de fete din Sirkali- Tsunami Girls Home şi Gifted Children`s Home.

Nu toţi copii asistaţi aici sunt orfani, însă o parte dintre ei provin din familii nevoiaşe, iar în aceste centre beneficiază zilnic de hrană adecvată şi de condiţii pentru igiena proprie. În timpul vizitelor echipelor Misiunii Speranţa la aceste centre s-au achiziţionat diferite bunuri precum: paturi, lenjerii de pat, rechizite, uniforme şi altele. Însă, nevoile cu care se confrunta la aceste centre sunt lipsa îmbrăcămintei, lipsa paturilor, lipsa mobilierului pentru sălile unde se ţin lecţiile.  Pe de alta parte, costurile pentru suţinerea unui copil se ridică la 25 eur/luna, 150 eur/6 luni, şi 300 eur/an.

În anul 2011 Misiunea Speranţa a contribuit la extinderea şcolii de copii care există de 5 ani, prin trimiterea unei sume de bani (9000 USD) care a susţinut construirea a încă 4 săli de clasă, care vor face posibil accesul la educaţie pentru mai mulţi copii. Cursurile de limba engleză introduse de curând au contribuit la creşterea atractivităţii acestei şcoli pentru comunitatea locală, astfel încât acest context a condus la apariţia ideii unui nou proiect. Proiectul Asociaţiei Share în Asia constă în oferirea de cursuri gratuite copiilor din familiile sărace şi cursuri contra cost pentru copii care fac parte din familii cu o situaţie financiară bună. Prin această acţiune se urmăreşte creşterea nivelului de educaţie a copiilor şi îmbunătăţirea condiţiilor de trai.