Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg
Donatii
Doneaza acum »
» Turneu USA & CANADA | 18 NOIEMBRIE - 16 DECEMBRIE » Donează acum » Alte modalități de donație » România, Dumnezeu te iubește! | Turneu 2018 » Portofoliu proiecte Uganda

Orfelinate

Unul dintre principalele proiecte pe care Misiunea Speranţa le dezvolta in India este deschiderea şi sponsorizarea orfelinatelor pentru băieţi şi fete, precum orfelinatul de băieţi din Annaikatti- Hilltribe Boys Home, orfelinatul de fete din Sirkali- Tsunami Girls Home şi Gifted Children`s Home.

Nu toţi copii asistaţi aici sunt orfani, însă o parte dintre ei provin din familii nevoiaşe, iar în aceste centre beneficiază zilnic de hrană adecvată şi de condiţii pentru igiena proprie. În timpul vizitelor echipelor Misiunii Speranţa la aceste centre s-au achiziţionat diferite bunuri precum: paturi, lenjerii de pat, rechizite, uniforme şi altele. Însă, nevoile cu care se confrunta la aceste centre sunt lipsa îmbrăcămintei, lipsa paturilor, lipsa mobilierului pentru sălile unde se ţin lecţiile.  Pe de alta parte, costurile pentru suţinerea unui copil se ridică la 25 eur/luna, 150 eur/6 luni, şi 300 eur/an.

În anul 2011 Misiunea Speranţa a contribuit la extinderea şcolii de copii care există de 5 ani, prin trimiterea unei sume de bani (9000 USD) care a susţinut construirea a încă 4 săli de clasă, care vor face posibil accesul la educaţie pentru mai mulţi copii. Cursurile de limba engleză introduse de curând au contribuit la creşterea atractivităţii acestei şcoli pentru comunitatea locală, astfel încât acest context a condus la apariţia ideii unui nou proiect. Proiectul Asociaţiei Share în Asia constă în oferirea de cursuri gratuite copiilor din familiile sărace şi cursuri contra cost pentru copii care fac parte din familii cu o situaţie financiară bună. Prin această acţiune se urmăreşte creşterea nivelului de educaţie a copiilor şi îmbunătăţirea condiţiilor de trai.