Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda

Construcția orfelinatului

Lucrările la construcția orfelinatului din Rubuguri sunt în plină desfășurare. Se lucrează la fundația clădirii, iar cărămida este deja pregătită pentru ridicarea zidurilor. E minunat cum Domnul poartă de grijă și trimite ajutor pentru continuarea proiectelor. Muncitorilor care lucrează la fundația orfelinatului li s-au alăturat în aceste zile și tinerii din echipa aflată în misiune la Rubuguri Hope Mission Campus.

„... voi, dar, întăriți-vă și nu lăsați să vă slăbească mâinile, căci faptele voastre vor avea o răsplată.” (2 Cronici 15:7)
 

Fiecare cui, fiecare fier îmbinat, fiecare etapă încheiată pentru construcția orfelinatului este un pas spre speranță pentru copilașii abandonați, pentru cei care sunt ai nimănui, nebăgați în seamă, uitați pe lume din cauza lipsurilor.

Ieri a fost o zi a biruinței pentru că s-au încheiat primele două faze ale construcției orfelinatului: fundația și turnarea plăcii de beton. Acum s-a început construirea zidurilor clădirii care va adăposti orfanii din Rubuguri și împrejurimi. Cu cât zidurile se înalță, cu atât crește bucuria copiilor și a echipei Misiunii Speranța. Locul acesta se va putea numi ”acasă” pentru cei care nu au familie, care își petrec copilăria lipsiți de afecțiune, de îmbrățișarea caldă a mamei sau a tatălui.

Nădăjduim și dorim ca la finalizare, acest orfelinat să fie o binecuvântare pentru cei care vor fi adăpostiți aici. Să fie un loc unde să se simtă iubiți și să descopere că au un Tată în ceruri care îngrijește de nevoile copiilor Lui!

Dumnezeu să binecuvânteze muncitorii și susținătorii acestei lucrări!