Bine ați venit!
Misiunea Speranța pune în mișcare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe alții mai mult de Dumnezeu. Încă de la începuturi, viziunea fondatorilor asociației a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica creștină, dar și prin vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANȚA este una de suflet. Vă invităm să simțiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

Donații | PayPal
donatepaypal_copy_copy.jpg


Înscriere Newsletter
Abonați-vă la newsletter și veți primi pe e-mail informații noi!Subscribe »
Donații
Donează acum »
» Ai o firmă? Știai că ne poți ajuta, fără să te coste nimic? » Trăiește Crăciunul Altfel | o campanie cu suflet pentru oamenii de lîngă noi! | ediția a V-a, 2019 » DONEAZĂ ACUM ONLINE | PAYPAL | PLĂȚI ONLINE » DONAȚII PRIN TRANSFER BANCAR | CONTURI ASOCIAȚIA MISIUNEA SPERANȚA » Turneu SPERANȚA | Canada & USA - noiembrie 2019 » Turneu „RAZE DE LUMINĂ” - SUA | 1 septembrie - 13 octombrie 2019 » Când conștiința tace | Turneu România 2019

Construcția orfelinatului

Lucrările la construcția orfelinatului din Rubuguri sunt în plină desfășurare. Se lucrează la fundația clădirii, iar cărămida este deja pregătită pentru ridicarea zidurilor. E minunat cum Domnul poartă de grijă și trimite ajutor pentru continuarea proiectelor. Muncitorilor care lucrează la fundația orfelinatului li s-au alăturat în aceste zile și tinerii din echipa aflată în misiune la Rubuguri Hope Mission Campus.

„... voi, dar, întăriți-vă și nu lăsați să vă slăbească mâinile, căci faptele voastre vor avea o răsplată.” (2 Cronici 15:7)
 

Fiecare cui, fiecare fier îmbinat, fiecare etapă încheiată pentru construcția orfelinatului este un pas spre speranță pentru copilașii abandonați, pentru cei care sunt ai nimănui, nebăgați în seamă, uitați pe lume din cauza lipsurilor.

Ieri a fost o zi a biruinței pentru că s-au încheiat primele două faze ale construcției orfelinatului: fundația și turnarea plăcii de beton. Acum s-a început construirea zidurilor clădirii care va adăposti orfanii din Rubuguri și împrejurimi. Cu cât zidurile se înalță, cu atât crește bucuria copiilor și a echipei Misiunii Speranța. Locul acesta se va putea numi ”acasă” pentru cei care nu au familie, care își petrec copilăria lipsiți de afecțiune, de îmbrățișarea caldă a mamei sau a tatălui.

Nădăjduim și dorim ca la finalizare, acest orfelinat să fie o binecuvântare pentru cei care vor fi adăpostiți aici. Să fie un loc unde să se simtă iubiți și să descopere că au un Tată în ceruri care îngrijește de nevoile copiilor Lui!

Dumnezeu să binecuvânteze muncitorii și susținătorii acestei lucrări!