Bine ați venit!
Misiunea Speranța pune în mișcare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe alții mai mult de Dumnezeu. Încă de la începuturi, viziunea fondatorilor asociației a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica creștină, dar și prin vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANȚA este una de suflet. Vă invităm să simțiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

Donații | PayPal
donatepaypal_copy_copy.jpg


Înscriere Newsletter
Abonați-vă la newsletter și veți primi pe e-mail informații noi!Subscribe »
Donații
Donează acum »
» Ai o firmă? Știai că ne poți ajuta, fără să te coste nimic? » Trăiește Crăciunul Altfel | o campanie cu suflet pentru oamenii de lîngă noi! | ediția a V-a, 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Turneu SPERANȚA | Canada & USA - noiembrie 2019 » Turneu „RAZE DE LUMINĂ” - SUA | 1 septembrie - 13 octombrie 2019 » Când conștiința tace | Turneu România 2019

Uganda 2011 - Christmas Day Love your Neighbour

Misiunea Speranta a incheiat anul misionar 2011 cu sustinerea a doua proiecte initiate in Uganda, una dintre tarile continentului african asupra careia reprezentantii misiunii si-au indreptat atentia in mod sustinut in ultima perioada.

Astfel, impreuna cu pastorul Aloysious Kiiza, reprezentant al organizatiei partenere din Uganda, Misiunea Speranta s-a implicat sponsorizand in luna decembrie proiectele derulate in plan local cu suma de $3500, din care $ 2500 pentru sponsorizarea festivalului numit “Christmas Day Love your Neighbour Festival”, prilej cu care s-a asigurat transport si o masa calda pentru persoane sarace, copii si persoane cu dizabilitati. La editia din decembrie 2011, conform marturiei pastorului Aloysious Kiiza, au participat aprox. 4000 de persoane, din care multi si-au predat viata Domnului.

Diferenta de  $1000 a fost directionata spre tribul de pigmei Batua, unde Misiunea Speranta sponsorizeaza un pastor si construieste o biserica.