Bine ati venit!
Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 2%Donatii
Doneaza acum »
» Când conștiința tace | Turneu România 2019 » Donează acum » Alte modalități de donație » Redirecționează 2 % pentru Asociația Misiunea Speranța » Portofoliu proiecte Uganda

Uganda 2011 - Christmas Day Love your Neighbour

Misiunea Speranta a incheiat anul misionar 2011 cu sustinerea a doua proiecte initiate in Uganda, una dintre tarile continentului african asupra careia reprezentantii misiunii si-au indreptat atentia in mod sustinut in ultima perioada.

Astfel, impreuna cu pastorul Aloysious Kiiza, reprezentant al organizatiei partenere din Uganda, Misiunea Speranta s-a implicat sponsorizand in luna decembrie proiectele derulate in plan local cu suma de $3500, din care $ 2500 pentru sponsorizarea festivalului numit “Christmas Day Love your Neighbour Festival”, prilej cu care s-a asigurat transport si o masa calda pentru persoane sarace, copii si persoane cu dizabilitati. La editia din decembrie 2011, conform marturiei pastorului Aloysious Kiiza, au participat aprox. 4000 de persoane, din care multi si-au predat viata Domnului.

Diferenta de  $1000 a fost directionata spre tribul de pigmei Batua, unde Misiunea Speranta sponsorizeaza un pastor si construieste o biserica.