Bine ați venit!
Misiunea Speranța pune în mișcare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe alții mai mult de Dumnezeu. Încă de la începuturi, viziunea fondatorilor asociației a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica creștină, dar și prin vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANȚA este una de suflet. Vă invităm să simțiti alaturi de noi cu sufletul… !
Turneu 2024

Donații | Plăți Online

Donații | PayPal
28.jpg


Redirecționează 3,5%

Donați în siguranță!

Înscriere Newsletter
Abonați-vă la newsletter și veți primi pe e-mail informații noi!Subscribe »
Donații
Donează acum »
» DONAȚII PRIN TRANSFER BANCAR | CONTURI ASOCIAȚIA MISIUNEA SPERANȚA » DONEAZĂ ACUM ONLINE | PAYPAL | PLĂȚI ONLINE » UCRAINA | Alături de refugiați, în vreme de război!

Retrospectiva unei călătorii misionare copleșitoare
SRI LANKA – INDIA – NEPAL – CAMBODGIA


O călătorie misionară care să cuprindă patru țări asiatice este o adevărată provocare, mai ales punerea ei în practică. Pentru noi oamenii este destul de dificil să ieșim din zona de confort. Nu am dori neapărat să părăsim casuța noastră și patul confortabil pentru a dormi pe jos uneori sau în locuri mai puțin primitoare, dar...atunci când alegem să răspundem unei astfel de chemări sufletul este cel care are de câștigat.

Din 8 februarie până în 26 februarie 2017, echipa Misiunii Speranța formată din Radu Almășan, Toni Frim și Zoli Hotz, alături de alți frați din SUA, Austria și Anglia, însoțită de pastorul Andrew Prakasam, președintele organizației partenere din India, Share in Asia,  a experimentat mai mult din harul minunat și purtarea de grijă a lui Dumnezeu.

A fost un har să vedem că pe parcursul a zeci de ore de zbor, a unor escale la capătul celălalt al pământului, sau în timpul vizitării zonelor periculoase pentru creștini, oameni din diferite locuri cu inimi deschise s-au rugat pentru echipa misionară și pentru protecția lor. Domnul a protejat echipa și în timpul deplasărilor cu mașina pe drumuri anevoioase și extrem de riscante însoțindu-i în cele 4 țări – Sri Lanka – India – Nepal- Cambodgia. Motivele pentru care au ales să petreacă puțin timp lângă acei oameni a fost să readucă speranță în inimile lipsite de nădejde și să ofere un ajutor săracilor, flămânzilor și bolnavilor.

Cambodgia. „Biserica se bucura de pace (…) se întărea sufletește, și umbla în frica Domnului; și cu ajutorul Duhului Sfânt se înmulțea.” (Fapte 9:31). Asemenea, bisericii din Faptele Apostolilor ajunge să fie și biserica din Cambodgia. Începând cu anul 2016, Misiunea Speranța se implică în lucrarea misionară din Cambodgia prin reconsolidarea proiectelor misionare din această țară, lucrând în colaborare cu familia Claudiu și Cristina Moisa.

În perioada 21 Februarie – 27 Februarie 2017 a avut loc o călătorie misionară în Cambodgia, pe parcursul căreia, echipa misiunii Speranța formată din 3 frați și anume Radu Almășan, Toni Frim și Zoltan Hotz alături de fratele Claudiu Moisa au vizitat numeroase sate izolate oferind alimente și pachete copiilor și de asemenea răspândind Evanghelia. Cambodgia este printre puținele țări asiatice care se bucură de libertatea religioasă. Cât timp lucrul acesta este posibil Evanghelia trebuie să fie vestită la cât mai mulți oameni.

Dorința noastră este să ducem mai departe lucrarea misionară și socială din aceste țări. Vrem să fim în continuare un sprijin pentru cei care au nevoie să Îl cunoască pe Dumnezeu, pentru oamenii care au nevoie de educație pentru a-și câștiga pâinea. Te poți implica și tu alături de noi prin rugăciune, călătorind ca misionar într-una din aceste țări sau sprijinind financiar acțiunile sociale și programele de evanghelizare acolo. Implicarea ta va avea roade veșnice!