Bine ați venit!
Misiunea Speranța pune în mișcare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe alții mai mult de Dumnezeu. Încă de la începuturi, viziunea fondatorilor asociației a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica creștină, dar și prin vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANȚA este una de suflet. Vă invităm să simțiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

Donații | PayPal
donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 3,5%

Donați în siguranță!

Informații importante!

Înscriere Newsletter
Abonați-vă la newsletter și veți primi pe e-mail informații noi!Subscribe »
Donații
Donează acum »
» Turneu Speranța: DUMNEZEU ESTE RĂSPUNSUL! » 3,5% pentru MISIUNEA SPERANȚA | Completează, semnează și depune FORMULARUL 230 online » UCRAINA | Alături de refugiați, în vreme de război! » DONAȚII PRIN TRANSFER BANCAR | CONTURI ASOCIAȚIA MISIUNEA SPERANȚA » DONEAZĂ ACUM ONLINE | PAYPAL | PLĂȚI ONLINE » Trăiește Sărbătorile Altfel | o campanie cu suflet pentru oamenii de lîngă noi! | ediția a VI-a, 2020 » Redescoperă adevăratele valori | Turneu România 2020

Constructii biserici

    Prima vizita a echipei Misiunii Speranta in randul triburilor Dayak a reprezentat inceputul unei lucrari misionare de anvergura. Misiunea Speranta a decis sa se implice strategic alaturi de Misiunea Gloria, implementand o viziune noua si dinamica pentru aceasta regiune extrem de saraca. Nevoile triburilor Dayak erau foarte multe si complexe. Misiunea Gloria avea nevoie de sustinere sa poata continua evanghelizarea satelor din imprejurimi, sa infiinteze noi biserici, sa pregateasca noi misionari, sa infiinteze noi scoli pentru educatia copiilor. Toate implicau fonduri financiare uriase fara de care lucrarea misionara putea fi franata sau chiar intrerupta. 

    Dupa aceasta prima calatorie, Misiunea Speranta a initiat o campanie de promovare a misiunii din Indonezia in randul comunitatilor crestine romanesti din Australia, USA, Canada si Europa. Inca de la inceput, lucrarea misionara din Indonezia a gasit multe inimi sensibile si deschise pentru lumea pierduta din jungla indoneziana. Biserici, familii, grupuri de credinciosi sau credinciosi individuali s-au implicat – la provocarea Misiunii Speranta - oferind sustinere proiectelor misionare din Indonezia. In acest mod, au fost construite sau imbunatatite 4 biserici in Doak, Tikalong, Etam si Bambook. In ultimii trei ani de cand se implica Misiunea Speranta, zeci de oameni ai triburilor Dayak s-au convertit la crestinism, primindu-l pe Isus Cristos in viata lor ca Domn.