Bine ați venit!
Misiunea Speranța pune în mișcare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe alții mai mult de Dumnezeu. Încă de la începuturi, viziunea fondatorilor asociației a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica creștină, dar și prin vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANȚA este una de suflet. Vă invităm să simțiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

Donații | PayPal
donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 3,5%

Donați în siguranță!

Informații importante!

Înscriere Newsletter
Abonați-vă la newsletter și veți primi pe e-mail informații noi!Subscribe »
Donații
Donează acum »
» Turneu Speranța: DUMNEZEU ESTE RĂSPUNSUL! » 3,5% pentru MISIUNEA SPERANȚA | Completează, semnează și depune FORMULARUL 230 online » UCRAINA | Alături de refugiați, în vreme de război! » DONAȚII PRIN TRANSFER BANCAR | CONTURI ASOCIAȚIA MISIUNEA SPERANȚA » DONEAZĂ ACUM ONLINE | PAYPAL | PLĂȚI ONLINE » Trăiește Sărbătorile Altfel | o campanie cu suflet pentru oamenii de lîngă noi! | ediția a VI-a, 2020 » Redescoperă adevăratele valori | Turneu România 2020


LUCRAREA CU COPIII – Tabăra Speranței Bogodinț
 
„Învață pe copil calea pe care trebuie să o urmeze, și când va îmbătrâni nu se va abate de la ea.”   Proverbe 22:6
 
Probabil fiecare dintre noi ar trebui să ne întrebăm: cât de mult investim în copii și cât de mult încercăm să le păstrăm inocența, puritatea și frumusețea caracterului lor? Le oferim tot ce avem mai bun pentru a-i învăța să câștige cerul și să devină oameni? Purtând în gând aceste lucruri, începând  din anul 2004, Misiunea Speranța a organizat an de an Tabăra Speranței pentru copii din localitatea Bogodinț, județul Caraș-Severin, coordonată de fratele Samuel Muică. În anul 2013 au participat în tabără 213 copii din familii defavorizate, familii numeroase, copii orfani sau cu diferite nevoi. Scopurile principale ale taberei sunt studierea și învățarea Cuvântului lui Dumnezeu, recreerea și refacerea organismului și învățarea unor lucruri practice. În ediția a noua a taberei, copiii au învățat despre importanța rugăciunii, a postului, a studierii Bibliei, dar și activități practice, curățenie, pregătirea și aranjarea mesei, iar băieții au învățat cum se pregătește focul de tabără.

Unul dintre băieții care au participat în tabăra de anul trecut provine dintr-o familie numeroasă, având cinci frați și trecând printr-o situație dificilă în contextul în care tatăl lor a murit acum doi ani de zile. Pentru el, tabăra a reprezentat o ocazie bună de a uita pentru câteva zile de problemele din viața de zi cu zi și de a se bucura de activitățile în care a fost implicat alături de ceilalți copii. Povestea lui și experiența taberei sunt descrise de el prin cuvintele următoare: „Provin dintr-o familie cu șase frați. Tatăl meu a decedat acum doi ani. În tabără mi-a plăcut mâncarea, studiul biblic, rugăciunile și la scăldat. Mulțumim sponsorilor care au plătit pentru noi ca să ajungem aici. Mulțumim!”

De asemenea, în tabără au participat și copii care au obținut premii la Școlile Duminicale sau la concursuri biblice și care s-au bucurat de cântecele creștine, dar și de timpul de recreere și jocuri. Una dintre fetele care au participant la concursul „Talantul în negoț” spunea: „Sunt în această tabără pentru că am participat la concursul „Talantul în negoț”, în ultimii trei ani. M-am calificat la faza națională. În tabără a fost foarte frumos, am cântat foarte mult, mi-au plăcut programele de biserică, ne-am și distrat bineînțeles, activitățile au fost foarte frumoase, inclusiv jocul de tabără și excursia. Eu sper să fie la fel de bine și anul viitor și să mai vin în tabăra aceasta.”

Tabăra Speranței de la Bogodinț continuă și în anul 2014, știind că prin aceasta putem aduce bucurie pe fețele copiilor și mai mult decât atât, putem să îi ajutăm să descopere în Scriptură lucrurile valoroase de care au nevoie în viață pentru a trăi frumos înaintea lui Dumnezeu și înaintea oamenilor. Implicarea noastră și susținerea acestei lucrări poate aduce o perspectivă diferită asupra vieții pentru copiii care poate nu mai au nici o speranță, care nu au posibilitatea să meargă niciodată într-o tabără și care și-au pierdut bucuria. Tabăra Speranței poate fi susținută material, prin donarea de rechizite și materiale didactice pentru copiii; financiar, prin donarea diferitelor sume de bani sau spiritual, prin rugăciune pentru protecție, înțelepciune în munca cu copiii, izbândă și biruință. Mulțumim, tuturor, sponsorilor, partenerilor și colaboratorilor care prin contribuțiile lor sub diverse forme au făcut ca taberele să poată fi organizate.