Bine ați venit!
Misiunea Speranța pune în mișcare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe alții mai mult de Dumnezeu. Încă de la începuturi, viziunea fondatorilor asociației a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica creștină, dar și prin vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANȚA este una de suflet. Vă invităm să simțiti alaturi de noi cu sufletul… !
Turneu 2024

Donații | Plăți Online

Donații | PayPal
28.jpg


Redirecționează 3,5%

Donați în siguranță!

Înscriere Newsletter
Abonați-vă la newsletter și veți primi pe e-mail informații noi!Subscribe »
Donații
Donează acum »
» DONAȚII PRIN TRANSFER BANCAR | CONTURI ASOCIAȚIA MISIUNEA SPERANȚA » DONEAZĂ ACUM ONLINE | PAYPAL | PLĂȚI ONLINE » UCRAINA | Alături de refugiați, în vreme de război!

Hope Mission Clinic

Hope Mission Clinic

În lipsa îngrijirilor medicale corespunzătoare, cele mai banale boli sau afecțiuni care pentru noi sunt ușor tratabile, pentru ugandezii din comunitatea Rubuguri pot fi fatale, având în vedere că se ajunge foarte dificil la cel mai apropiat spital.

Donez »

Cutia cu zâmbete

Cutia cu zâmbete

Cu ocazia apropierii Sărbătorii Nașterii Împăratului nostru Isus Hristos, dorim să ne îndreptăm privirile înspre cei care sunt pe inima Lui - copiii și săracii țării.

Donez »

Lemne de foc pentru 10 familii

Lemne de foc pentru 10 familii

Odată cu venirea iernii, suntem obișnuiți să ne adăpostim în căminele noastre, la căldură și să privim de pe fereastră gerul de afară. Din păcate, multe familii nevoiașe din România nu se pot bucura de aceleași condiții, ci privesc cu îngrijorare la nopțile reci ale iernii.

Donez »

Programul „Mâini Hrănitoare” pentru copiii din Rubuguri

Programul „Mâini Hrănitoare” pentru copiii din Rubuguri

Una dintre lipsurile majore cu care se confruntă oamenii și copiii din zonele rurale ale Ugandei este lipsa hranei. În fiecare sâmbătă desfășurăm la Campusul Misionar din Rubuguri, un program de hrănire a peste 500 de copii din sat și din împrejurimi

Donez »

Programul de igienizare – spălat, tuns, îngrijit copilașii foarte săraci

Programul de igienizare – spălat, tuns, îngrijit copilașii foarte săraci

Programul de igienizare este o mare binecuvântare pentru copiii murdari, săraci și care nu au acces la un duș. În fiecare săptămână îi spălăm pe cap, îi tundem iar în funcție de fondurile disponibile le oferim haine curate. Orice implicare financiară pentru acest proiect înseamnă mult. Avem nevoie de săpunuri, prosoape, hăinuțe.

Donez »

Uganda - Sponsorizează un pastor local

Uganda - Sponsorizează un pastor local

Oameni simpli, cu viață grea, dar care se implică cât de mult pot și cât de mult știu în răspândirea Evangheliei la mijlocul pământului în Uganda, Africa. Echipa locală a misiunii e formată din 8 frați ugandezi care zilnic se implică în acțiuni de evanghelizare, vizite la familii, rugăciune pentru oamenii bolnavi, sau pentru familiile cu probleme. Costul unei sponsorizări lunare a unui pastor local ajunge între 350-400 lei.

Donez »

Construcție biserică în Sri Lanka

Construcție biserică în Sri Lanka

Sri Lanka - lucrările la construcția bisericii din regiunea Dayagama înaintează tot mai mult! Împreună cu misionarul David Ghiță suntem foarte bucuroși să știm că oamenii de aici vor avea de acum înainte un loc de adăpost pentru timpul de părtășie, că nu vor mai sta sub cerul liber în vânt și ploaie. Ajută și tu la răspândirea Evangheliei în această țară!

Donez »

Susține activitatea și proiectele Misiunii Speranța!

Susține activitatea și proiectele Misiunii Speranța!

Pentru Misiunea Speranța fiecare proiect reprezintă un nou prilej de a duce un mesaj de încurajare, și, totodată, de a întinde o mână spre cei care au nevoie să simtă dragostea lui Dumnezeu şi purtarea de grijă a aproapelui.


Donez »

Misiune în Africa

Misiune în Africa

Încă din anul 2007, Misiunea Speranța a început să se implice în Africa dezvoltând proiecte de evanghelizare și ajutorare. Principala activitate misionară este în Uganda, o țară din sud-estul Africii, unde am construit un campus misionar în loc. Rubuguri, districtul Kisoro. Din toamna anului 2020 am pus bazele celui de-al doilea punct de misiune din această țară. Periodic slujim și în Kenya unde ne implicăm în evanghelizarea tribului Masai și ajutorarea femeilor din comunitatea lor.

Donez »

Ajutorare - România

Ajutorare - România

Familii sărace, persoane fără venituri, familii cu mulți copii, oameni fără adăpost sigur sau oameni bolnavi se străduiesc zi de zi să își asigure pâinea, însă de cele mai multe ori sărăcia, lipsurile sau boala sunt mult prea puternice. Solicitările de ajutorare care ajung pe adresa Misiunii Speranța descriu situații dificile și grave cu care se confruntă mulți români.

Donez »

Construcții de case în Uganda

Construcții de case în Uganda

Misiunea Speranța continuă proiectul de construcție de case pentru oamenii săraci, lipsiți de adăpost, care trăiesc în Tribul Batwa. Aceștia locuiesc în colibe din crengi și frunze și dorm pe pământ. Vă invităm să ne fiți alături în acest proiect pentru ca familiile să poată avea o locuință decentă.

Donez »

Donează azi, ca de mâine unui copil să îi fie mai ușor la școală!

Donează azi, ca de mâine unui copil să îi fie mai ușor la școală!

Un nou an școalar a început și e timpul să venim în sprijinul celor care pășesc pe porțile școlii din nou. Pentru familiile care au mai mulți copiii la școală e destul de greu să îi trimită pe copii echipați cu tot ce au nevoie. Rechizitele, ghiozdanul, costumul de trening și adidașii pentru activitățile de sport pot să coste pentru un singur copil minim 250 de lei. Când ai mai mulți copiii la școală, situația se complică destul de tare!

Donez »

Turneul misionar anual 2024 - România

Turneul misionar anual 2024 - România

Susține turneul anual de evanghelizare din România. Contribuie și TU cu o donație, investește în sufletele oamenilor! E cea mai importantă investiție pe care o poți face!

Donez »

DonezDonez »