Bine ați venit!
Misiunea Speranța pune în mișcare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe alții mai mult de Dumnezeu. Încă de la începuturi, viziunea fondatorilor asociației a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica creștină, dar și prin vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANȚA este una de suflet. Vă invităm să simțiti alaturi de noi cu sufletul… !
Turneu 2024

Donații | Plăți Online

Donații | PayPal
28.jpg


Redirecționează 3,5%

Donați în siguranță!

Înscriere Newsletter
Abonați-vă la newsletter și veți primi pe e-mail informații noi!Subscribe »
Donații
Donează acum »
» DONAȚII PRIN TRANSFER BANCAR | CONTURI ASOCIAȚIA MISIUNEA SPERANȚA » DONEAZĂ ACUM ONLINE | PAYPAL | PLĂȚI ONLINE » UCRAINA | Alături de refugiați, în vreme de război!


Centrul de reabilitare pentru leproși – Coimbatore, India
 

De-a lungul secolelor diferite boli au afectat umanitatea, multe dintre ele ducând la izolarea și marginalizarea celor care au fost atinși de acestea. Deși în prezent nu mai reprezintă un pericol, lepra a schimbat viețile multor oameni mutilându-i, lăsându-i în imposibilitatea de a lucra pentru a-și câștiga existența.

În acest sens, Misiunea Speranța în parteneriat cu Share in Asia a pus bazele unui centru de reabilitare pentru leproși. În prezent, în centrul pentru leproși din Coimbatore, sub coordonarea pastorului James și a soției acestuia, sunt 37 de familii de leproși, totalizând 117 oameni.

Deși acum sunt vindecați, acești oameni poartă pe chipurile lor urmările leprei. Majoritatea și-au pierdut degetele, acest lucru punându-i în imposibilitatea de a lucra. În centru destinat lor oamenii afectați de lepră sunt îngrijiți și li se asigură cele necesare vieții. Mai presus de acoperirea nevoilor materiale și pământești, aici oamenii au posibilitatea de a crește spiritual și de a fi schimbați prin cunoașterea lui Dumnezeu.

Pentru cei care locuiesc aici, centrul este o adevărată binecuvântare iar își exprimă recunoștința prin susținerea în rugăciune a celor care și-au deschis inima și contribuie la sprijinirea acestei lucrări.