Bine ați venit!
Misiunea Speranța pune în mișcare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe alții mai mult de Dumnezeu. Încă de la începuturi, viziunea fondatorilor asociației a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica creștină, dar și prin vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANȚA este una de suflet. Vă invităm să simțiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

Donații | PayPal
donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 3,5%

Donați în siguranță!

Informații importante!

Înscriere Newsletter
Abonați-vă la newsletter și veți primi pe e-mail informații noi!Subscribe »
Donații
Donează acum »
» Turneu Speranța: DUMNEZEU ESTE RĂSPUNSUL! » 3,5% pentru MISIUNEA SPERANȚA | Completează, semnează și depune FORMULARUL 230 online » UCRAINA | Alături de refugiați, în vreme de război! » DONAȚII PRIN TRANSFER BANCAR | CONTURI ASOCIAȚIA MISIUNEA SPERANȚA » DONEAZĂ ACUM ONLINE | PAYPAL | PLĂȚI ONLINE » Trăiește Sărbătorile Altfel | o campanie cu suflet pentru oamenii de lîngă noi! | ediția a VI-a, 2020 » Redescoperă adevăratele valori | Turneu România 2020


LUCRAREA CU COPIII - Evanghelizare // Tabăra Speranţei Bogodinţ
 
Prin harul lui Dumnezeu am reuşit să includem în partea a doua a turneului misionar din 2012 şi programe speciale de evanghelizare pe înţelesul celor mici. Copiii care au participat la programe au învăţat rugăciunea “Tatăl Nostru”, o lecţiune biblică, un verset de aur, un cântec şi au beneficiat de o tombolă cu premii. La sfârşitul programelor, spre bucuria lor, copiii au primit dulciuri. Numărul copiilor care au participat la lecţia biblică a variat de la o localitate la alta, fiind cuprins între 100 şi 400. La Făget şi la Satu Mare s-a înregistrat cea mai mare prezenţă, respectiv 400. La cele 14 programe susţinute au participat în total un număr de aproximativ 2000 de copii. Atenţia şi interesul faţă de tema biblică, bucuria cu care se rugau şi cântau Domnului, reprezintă încă un semn că în acest domeniu al evanghelizării copiilor trebuie să se investească tot mai mult, să se dezvolte noi proiecte prin care copiii să fie atraşi de mici către Hristos Domnul.
 
Acest proiect a luat fiinţă în anul 2004, când Misiunea Speranţa a organizat prima ediţie a Taberei Speranţei – Bogodinţ. Organizarea taberelor a continuat de-atunci sub coordonarea fr.Samuel Muică, dezvoltându-se de la un an la altul. Astfel în anul 2012 au fost organizate 4 serii de tabără, participând în total 160 de copii provenind din familii sărace sau numeroase, copiilor orfani sau cu nevoi speciale, copiiilor din familii de necredincioşi, precum şi premianţilor la Scoala Duminicală sau la diferite concursuri biblice. Scopul principal al programului taberei este acela de a-i apropia pe copii de Dumnezeu, prin studiu, rugăciune şi învăţarea Cuvântului Său. Pe lângă acest scop copiii s-au bucurat de un timp de relaxare în mijlocul naturii, precum şi de învăţarea unor lucruri practice pentru viaţa de zi cu zi. 
 
Pentru susţinerea lucrării cu copiii şi asigurarea continuităţii taberelor s-au efectuat cheltuieli directe din partea Misiunii Speranţa în sumă de 6.840 RON, la care s-au adăugat şi alte contribuţii directe din partea susţinătorilor acestei lucrări.
 
Este deosebit de important să plantăm Cuvântul lui Dumnezeu în inimile celor mici, fiindcă mai târziu poate aduce roade veşnice. Printr-un simplu gest putem aduce bucurie unor copii ai căror părinţi nu-şi pot permite să-i trimită într-o tabără, mai mult decât atât gestul nostru poate dobândi valoare eternă. Mulţumim celor care au contribuit la această lucrare şi vă încurajăm să investiţi în continuare în sufletele copiilor!