Bine ați venit!
Misiunea Speranța pune în mișcare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe alții mai mult de Dumnezeu. Încă de la începuturi, viziunea fondatorilor asociației a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica creștină, dar și prin vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANȚA este una de suflet. Vă invităm să simțiti alaturi de noi cu sufletul… !
Turneu 2024

Donații | Plăți Online

Donații | PayPal
28.jpg


Redirecționează 3,5%

Donați în siguranță!

Înscriere Newsletter
Abonați-vă la newsletter și veți primi pe e-mail informații noi!Subscribe »
Donații
Donează acum »
» DONAȚII PRIN TRANSFER BANCAR | CONTURI ASOCIAȚIA MISIUNEA SPERANȚA » DONEAZĂ ACUM ONLINE | PAYPAL | PLĂȚI ONLINE » UCRAINA | Alături de refugiați, în vreme de război!

Lidia Jarda
 
LIDIA JARDA, o tânără originară din Sângeorz-Băi, județul Bistrița-Năsăud, locuia liniștită până în vara anului trecut peste hotare, în Londra, Marea Britanie. O călătorie misionară organizată în luna August 2016 în satul Rubuguri, Uganda, avea să-i schimbe radical următoarea perioadă din viață. S-a întors în Anglia, dar gândul și inima ei au rămas legate de Uganda. La sfârșitul lunii Martie 2017, pleacă din nou în Uganda alături de o echipă de tineri din Londra și slujește pentru o lună de zile la campusul misionar din Rubuguri. Revine în România în luna Aprilie, hotărâtă că trebuie să plece ca misionară pe termen lung în Uganda. Am primit cu mare bucurie vizita ei la sediul misiunii noastre din Cluj-Napoca și am povestit multe despre dorința ei de a sluji în Uganda ca misionară pe o perioadă mai lungă de timp.

Din 1 August, Lidia este în satul Rubuguri, Uganda, unde se implică în special în lucrarea cu copiii și femeile. În a doua săptămâna din luna August, Lidia, alături de o echipă de voluntari care slujesc în Uganda pentru 2-3 săptămâni, a oferit copiilor  din corul biserii din campusul misionar uniforme noi pentru școală. Copiii aceștia trăiesc o bucurie enormă aunci când primesc o haină nouă, pentru că de cele mai multe ori haina de pe ei e singurul obiect de îmbrăcăminte pe care îl au…din cauza aceasta îl poartă în fiecare zi până se rupe de tot. Pe lângă acțiunile de ajutorare a copiilor, Lidia vizitează familiile din sat, ajutându-le să cultive terenul de lângă casele lor învățându-i cum să muncească și cum să beneficieze de hrana pentru traiul zilnic. De asemenea, îi învață cum să facă curățenie și cum să țină cont de regulile de igienă ca să reducă din riscurile infecțiilor și a bolilor. Lidia va rămâne în Uganda până anul viitor în luna  Februarie când se va întoarce acasă pentru a petrece timp cu cei dragi ai ei.