Bine ați venit!
Misiunea Speranța pune în mișcare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe alții mai mult de Dumnezeu. Încă de la începuturi, viziunea fondatorilor asociației a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica creștină, dar și prin vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANȚA este una de suflet. Vă invităm să simțiti alaturi de noi cu sufletul… !
Turneu 2024

Donații | Plăți Online

Donații | PayPal
28.jpg


Redirecționează 3,5%

Donați în siguranță!

Înscriere Newsletter
Abonați-vă la newsletter și veți primi pe e-mail informații noi!Subscribe »
Donații
Donează acum »
» DONAȚII PRIN TRANSFER BANCAR | CONTURI ASOCIAȚIA MISIUNEA SPERANȚA » DONEAZĂ ACUM ONLINE | PAYPAL | PLĂȚI ONLINE » UCRAINA | Alături de refugiați, în vreme de război!

FII PRINTRE CEI CARORA LE PASA !
*cutremur devastator in Haiti
*exista temeri ca numarul victimilor va atinge 100.000
*peste 2 milioane de sinistrati in urma dezastrului

 

In ziua fatidica de 12 ianuarie 2010, un cutremur devastator a lovit capitala statului Haiti, Port-au-Prince. Cutremurul cu magnitudinea de 7,3 pe scara Richter este cel mai puternic seism care a lovit Haiti in ultimele secole. Numarul victimelor nu se cunoaste cu exactitate, multe persoane date disparute fiind inca prinse sub daramaturi. Autoritatile si echipele de salvare fac eforturi disperate pentru a gasi si salva supravietuitorii. Cei care au supravietuit ratacesc pe strazi descoperind la fiecare colt noi imagini ale distrugerii. Altii sapa cu mainile goale sa-si scoata rudele de sub daramaturi. In cartiere intregi n-a mai ramas nimeni in viata. Cei aflati in case, scoli, si spitale s-au facut una cu pamantul. Imaginile aparute in urma dezastrului sunt cutremurătoare: oameni prinsi intre ruine, cladiri prabusite, haos si disperare. Cartiere intregi au fost distruse complet. Printre cladirile prabusite se numara clădirea sediului central al ONU, dar si o aripa a palatului prezidential. Potrivit presei haitiene, s-ar fi prabusit inclusiv cladirea Parlamentului. Seismul a lasat in urma, pe langa zecile de mii de morti,mormane de moloz.Un ultim bilant prezinta 50.000 de morti, peste 2 milioane de persoane fiind afectate de efectele cutremurului. Vor trece cateva luni pana se va cunoaste bilantul exact al seismului din Haiti, dar estimarile il plaseaza deja in topul cutremurelor cu cele mai multe victime omenesti, peste 100.000. Statul Haiti are 10 milioane de locuitori, dintre care peste doua milioane traiesc la Port-au-Prince si in imprejurimi. 80% dintre locuitorii orasului traiesc cu numai 1-2 dolari pe zi, Haiti fiind cea mai saraca tara de pe continentul american.

Tari si organizatii din intreaga lume s-au mobilizat in legatura cu tragedia din Haiti. Infrastructura rutiera si feroviara care leaga capitala de celelalte orase este practic inexistenta, ceea ce face extrem de dificila misiunea de a ajunge la sinistrati cu ajutoare. Este nevoie de eforturi sustinute pentru a ajuta victimele dezastrului si pentru reconstructie. Singura speranta a ranitilor si sinistratilor ramane sprijinul primit din partea altor tari, care au trimis spitale de campanie si ajutoare umanitare.

Potrivit oficialilor din Port-au-Prince, Haiti trece acum prin cea mai cumplita catastrofa din ultimii 200 de ani. Dezastrul este coplesitor. Privit de sus orasul arata ca un cimitir urias. Misiunea Speranta doreste sa se implice in ajutorarea acestor sinistrati. Putem sa facem si noi un minim de efort, o minima donatie pentru a-i ajuta pe acesti oameni disperati sa isi revina dupa dezastrul care le-a omorat copiii, fratii, parintii, rudele, le-a luat casele si i-a cufundat in disperare.

Va indemnam pe toti cei care cititi acest apel sa nu inchideti ochii fata de durerea acestor oameni. Va trece mult timp pana cand isi vor reveni dupa aceasta nenorocire. Gestul nostru nu le va sterge lacrimile, dar, cu siguranta, va aduce o briza de mangaiere pentru sufletele lor. Haideti sa ne deschidem inimile fata de acesti oameni si sa le intindem o mana de ajutor. Trimiteti mai departe acest mesaj si motivati-i si pe cei de langa voi sa faca un minim gest omenesc si crestinesc. Dumnezeu sa va binecuvanteze!


 
DONEAZA PRIN ALTE MODALITATI


Nu uitati sa mentionati la scopul donatiei „sinistrati - Haiti”.

Pentru alte informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la speranta@speranta.ro 
  left-hr.jpg