Bine ați venit!
Misiunea Speranța pune în mișcare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe alții mai mult de Dumnezeu. Încă de la începuturi, viziunea fondatorilor asociației a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica creștină, dar și prin vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANȚA este una de suflet. Vă invităm să simțiti alaturi de noi cu sufletul… !
Turneu 2024

Donații | Plăți Online

Donații | PayPal
28.jpg


Redirecționează 3,5%

Donați în siguranță!

Înscriere Newsletter
Abonați-vă la newsletter și veți primi pe e-mail informații noi!Subscribe »
Donații
Donează acum »
» DONAȚII PRIN TRANSFER BANCAR | CONTURI ASOCIAȚIA MISIUNEA SPERANȚA » DONEAZĂ ACUM ONLINE | PAYPAL | PLĂȚI ONLINE » UCRAINA | Alături de refugiați, în vreme de război!

Casa Rugaciunii   

In fiecare luna, la Casa Rugaciunii - centrul misiunii din Tikalong se intalnesc toti misionarii si familiile lor pentru 2 zile si o noapte de rugaciune. Initiativa a fost luata din dorinta de a oferi suport moral si spiritual misionarilor implicati in linia intai. Fiind izolati, misionarilor le este foarte greu in satele unde au fost trimisi, deoarece sunt confruntati cu multe probleme din partea localnicilor, au de dus o lupta spirituala foarte puternica. Lunar ei sunt ajutati sa se intalneasca la centrul misiunii pentru rugaciune, studiu biblic, partasie frateasca. Au ocazia sa vorbeasca din experientele lor din lucrare, sa se incurajeze unii pe altii, fiind astfel motivati sa mearga din nou in satele daiacilor.