Bine ați venit!
Misiunea Speranța pune în mișcare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe alții mai mult de Dumnezeu. Încă de la începuturi, viziunea fondatorilor asociației a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica creștină, dar și prin vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANȚA este una de suflet. Vă invităm să simțiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

Donații | PayPal
donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 3,5%

Donați în siguranță!

Informații importante!

Înscriere Newsletter
Abonați-vă la newsletter și veți primi pe e-mail informații noi!Subscribe »
Donații
Donează acum »
» Turneu Speranța: DUMNEZEU ESTE RĂSPUNSUL! » 3,5% pentru MISIUNEA SPERANȚA | Completează, semnează și depune FORMULARUL 230 online » UCRAINA | Alături de refugiați, în vreme de război! » DONAȚII PRIN TRANSFER BANCAR | CONTURI ASOCIAȚIA MISIUNEA SPERANȚA » DONEAZĂ ACUM ONLINE | PAYPAL | PLĂȚI ONLINE » Trăiește Sărbătorile Altfel | o campanie cu suflet pentru oamenii de lîngă noi! | ediția a VI-a, 2020 » Redescoperă adevăratele valori | Turneu România 2020

Retrospectiva unei călătorii misionare copleșitoare
SRI LANKA – INDIA – NEPAL – CAMBODGIA

 
O călătorie misionară care să cuprindă patru țări asiatice este o adevărată provocare, mai ales punerea ei în practică. Pentru noi oamenii este destul de dificil să ieșim din zona de confort. Nu am dori neapărat să părăsim casuța noastră și patul confortabil pentru a dormi pe jos uneori sau în locuri mai puțin primitoare, dar...atunci când alegem să răspundem unei astfel de chemări sufletul este cel care are de câștigat.

Din 8 februarie până în 26 februarie 2017, echipa Misiunii Speranța formată din Radu Almășan, Toni Frim și Zoli Hotz, alături de alți frați din SUA, Austria și Anglia, însoțită de pastorul Andrew Prakasam, președintele organizației partenere din India, Share in Asia,  a experimentat mai mult din harul minunat și purtarea de grijă a lui Dumnezeu. A fost un har să vedem că pe parcursul a zeci de ore de zbor, a unor escale la capătul celălalt al pământului, sau în timpul vizitării zonelor periculoase pentru creștini, oameni din diferite locuri cu inimi deschise s-au rugat pentru echipa misionară și pentru protecția lor. Domnul a protejat echipa și în timpul deplasărilor cu mașina pe drumuri anevoioase și extrem de riscante însoțindu-i în cele 4 țări – Sri Lanka – India – Nepal- Cambodgia. Motivele pentru care au ales să petreacă puțin timp lângă acei oameni a fost să readucă speranță în inimile lipsite de nădejde și să ofere un ajutor săracilor, flămânzilor și bolnavilor.

Sri Lanka a fost prima țară cuprinsă în itinerariul călătoriei. După un război civil care a durat 26 de ani și care a zguduit Sri Lanka, oamenii încep încetul cu încetul să își refacă viața. Încheiat în anul 2009 acest conflict armat a lăsat în urma lui între 60,000 și 100,000 de victime. Acum, pacea este instaurată, iar oamenii sunt deschiși să audă Cuvântul lui Dumnezeu, deoarece tot mai mulți realizează că El este singurul Dumnezeu adevărat, care îi iubește și care a sacrificat totul pentru ei. Lucrarea misionară din această țară este la început, iar nevoia de implicare și slujire este foarte mare.

Echipa misionară a vizitat și a ianugurat centrul misionar Hope for Sri Lanka din localitatea Killinochi care în viitor va include o școală, o clinică medicală, o școală de meserii și o biserică. De asemenea, misionarii au participat la inaugurarea a două biserici în zona Jaffna și în localitatea Vivevananda Nagar. Bucuria a fost cu atât mai mare cu cât a fost organizat și un botez oficiat de pastoral Andrew Prakasam și pastorul Leslie.